Sport

2016.02.21. 14:20

A jól végzett munka jutalma

Nyírbátor - A Nyírbátor rendkívül értékes pontot szerzett a Békés otthonában.

Nyírbátor - A Nyírbátor rendkívül értékes pontot szerzett a Békés otthonában.

Váczi Sándor tudta mit beszél. A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának edzője optimista hangot ütött meg a soros bajnoki fellépés előtt, a történtek pedig őt igazolták. A bennmaradásért küzdő, a tavaszi idényben felettébb biztató produkciót nyújtó nyírségiek rendkívül értékes pontot szereztek a hazai pályán különösen veszélyes Békés elleni összecsapáson. A vendégek abszolút nem érdemtelenül érték el a számukra nagy bravúrral felérő döntetlent, olyannyira nem, hogy a találkozó nagy részében náluk volt az előny. Sőt, a hajrában felcsillant a győzelem esélye is, de 25-24-es vezetés után a középmezőnyhöz tartozó házigazda még időben ébredt. Három másodperccel a befejezés előtt így is bátoriak előtt adódott az utolsó lehetőség, Bíró Ádám lövését azonban blokkolták.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I B., férfi

Békés–VKK Nyírbátor

27–27 (10–11)

Békés, 150 néző, v.: Csányi T., Zörgő R. Nyírbátor: Gadnai A. – Fülöp G. 7, Csendes Á. 2, Erdős Z. 5/3, Hornyák Z. 2, Bíró Á. 4, Vasas Gy. 4. Csere: Kőrizs I. (kapus), Csonka P. 3, Csébi D., Nagy D. Edző: Váczi Sándor. Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 3/3. Junior: 44–33.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!