Sport

2016.03.06. 11:32

A foglalkozás elérte célját

Kisvárda - Hamar kialakult a kilencgólos különbség, amelyet meg is őrzött a végéig a kisvárdai NB I B-s női kézilabdacsapat.

Kisvárda - Hamar kialakult a kilencgólos különbség, amelyet meg is őrzött a végéig a kisvárdai NB I B-s női kézilabdacsapat.

Az első félidőben eldöntötte az Inárcs-Örkény elleni hazai mérkőzés sorsát az idén másodszor otthon játszó kisvárdai NB I B-s női csapat. Amikor a dobogós helyen álló hazaiak több indításgólt is szerezve 14–5-re is vezettek már a kiesés ellen küzdő vendégeikkel szemben, akkor sok megválaszolandó kérdés már nem maradt.

Más kérdés, hogy a meccs végéig már nem nőtt a különbség, illetve olykor igen, de lefújáskor maradt a kilencgólos előny. A foglalkozás így is elérte célját, hiszen valamennyi várdai játékos kellő játéklehetőséghez jutott, és azért folytatódott a csapat remek sorozata is

 

NB I B, női

Kisvárdai KC–Inárcs-Örkény KC

32–23 (21–12)

Kisvárda, 275 néző, v.: Kiu G., Kiu T. Kisvárda: Scholtz – Vukojevic 4, Tarjányi 5, Gedroit 2/1, Gidai 8, Csibulenko 6/1, Héjjas 3. Csere: Puscas (kapus), Bízik, Dudás G. 1, Frank P., Kránitz 2, Komsa 1. Major F. Edző: Rácz Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!