Sport

2016.08.21. 20:18

Nyírbátor FC - Pontot mentett a hazai kapus

Nyírbátor - Dühös bátoriak: az NB III-as futballcsapat két pontot hagyott Salgótarjánban.

Nyírbátor - Dühös bátoriak: az NB III-as futballcsapat két pontot hagyott Salgótarjánban.

A vasárnapi NB III-as bajnokin a salgótarjáni csapat kezdte lendületesebben a játékot, de néhány perc elteltével a bátoriak is felvették a ritmust. Alighogy letelt az első negyedóra, egy szép góllal meg is szerezte a vezetést az NYFC.

A hazaiak minden színészi képességüket bevetve próbáltak minél közelebb kerülni a bátori kapuhoz – eredmény nélkül. A második félidő két vendégziccerrel indult, előbb majd Hornyák Marcell, majd Terdik Zsolt rontott kihagyhatatlannak tűnő helyzetben. Az utolsó negyedórában a Stécé erőteljesen támadott az egyenlítésért, ami jóval a rendes játékidő és a hosszabbítás letelte után született meg, véleményes szabadrúgást követően, az előrehúzódó kapus, a megyénkben is jól ismert Sánta Tibor révén.

Salgótarján–Nyírbátori FC 1–1 (0–1)

Salgótarján, 200 néző, v.: Györki.

Salgótarján: Sánta T. – Debreceni D. (Major M., 58.), Radványi D., Benkő-Bíró, Kerényi G., Lakatos B., Szöllősi, Lupták, Romhányi (Lukács Zs., 65.), Lukács R., Csóka R. Edző: Vágó Attila.

Nyírbátor: Vasas G. – Bernáth M. (Lipcsei M., 62.), Kornutjak, Ambrusz, Boros D., Müller Zs., Szabó R. (Bagi Á., 77.), Lakatos L., Illés Gy. (Terdik, 84.), Reznek, Hornyák. Edző: Márton István.

Gól: Sánta T. (96.), illetve Hornyák (17.). Kiállítva: Lakatos L. (második sárga lap után, 94.), Kornutjak (a lefújás után). Jó: Sánta T., illetve Ambrusz, Kornutjak, Hornyák. (Tudósító: Janovics János)

Vágó Attila: – Nem érdemeltük meg az egy pontot, a Nyírbátor többet tett a sikerért. A döntetlent kapusunk parádés fejesének köszönhetjük.

Márton István: – Nehéz indulatok nélkül beszélni egy olyan meccs után, amit gólokkal meg kellett volna nyernünk. Az igazsághoz tartozik, hogy az egyenlítés már a hosszabbítás letelte után született egy olyan szabadrúgást követően, ami előtt teljesen szabályosan szerelt a játékosunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!