Sport

2016.08.15. 13:20

Rio 2016 - Mindkét brazil strandröplabda-páros elődöntős a nőknél

Rio de Janeiro - Mindkét brazil női strandröplabda-páros bejutott az elődöntőbe a Rio de Janeiró-i olimpián.

Rio de Janeiro - Mindkét brazil női strandröplabda-páros bejutott az elődöntőbe a Rio de Janeiró-i olimpián.

Az ötkarikás játékok honlapja szerint a világbajnok Bárbara Seixas de Freitas, Ágatha Bednarczuk páros két játszmában búcsúztatta az orosz Jevgenyina Ukolova, Jekatyerina Birlova duót. A Larissa Franca Maestrini, Talita Rocha egység és a Nadine Zumkehr, Joana Heidrich svájci duó meccsén mindhárom szett a minimális kétpontos különbséggel zárult, és ebből a párosításból is a brazilok léptek tovább.

Az Európa-bajnok német Laura Ludwig, Kira Walkenhorst kettős a kanadai Heather Bansley, Sarah Pavan duót győzte le két szettben. A londoni olimpián győztes Kerri Walsh Jennings - és új párja, April Ross - is továbblépett a negyeddöntőből, miután két szettben legyőzte a Taliqua Clancy, Louise Bawden ausztrál egységet.

Az elődöntőket kedden rendezik, a Larissa Franca Maestrini, Talita Rocha egység a Laura Ludwig, Kira Walkenhorst párossal találkozik, a másik ágon pedig a Bárbara Seixas de Freitas, Ágatha Bednarczuk duó a Kerri Walsh Jennings, April Ross kettőssel mérkőzik.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!