Sport

2016.11.14. 13:36

Magyar-svéd - Búcsú az évtől és négy korábbi meghatározó játékostól

Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott kedden este, a svédek elleni barátságos mérkőzéssel nemcsak az évet zárja, hanem az elmúlt, nagyjából két évtized négy meghatározó játékosát is búcsúztatja.

Budapest - A magyar labdarúgó-válogatott kedden este, a svédek elleni barátságos mérkőzéssel nemcsak az évet zárja, hanem az elmúlt, nagyjából két évtized négy meghatározó játékosát is búcsúztatja.

Király Gábor, Juhász Roland, Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos összesen 339-szer lépett pályára a nemzeti együttesben. Közülük kiemelkedik a 40 éves hálóőr, aki 1998-ban, több mint 18 évvel ezelőtt mutatkozott be a válogatottban, s azóta rekordot jelentő 107 alkalommal állt a kapuban.

Juhász 95., Hajnal és Vanczák pedig kereken 60., illetve 80. válogatottbeli fellépésével fejezi majd be karrierjét a nemzeti csapatban.

A magyarok vasárnap Andorrával játszottak világbajnoki selejtezőt a Groupama Arénában, s 4-0-ra győztek. A svédek az Eb-ezüstérmes franciák vendégei voltak a Saint-Denisben, s ugyan Emil Forsberg góljával vezettek, végül 2-1-re kikaptak.

Bernd Storck szövetségi kapitány korábban elmondta, nagyon fontos számára, hogy a nemzeti csapatot tovább alakíthassa a Svédország elleni találkozó tapasztalatainak felhasználásával, és hogy fiatal, korábbi U21-es játékosokat próbáljon ki élesben.

A Groupama Arénában 19.45 órától sorra kerülő találkozóra még a mérkőzés napján, a helyszínen hat pénztárban is lehet jegyet vásárolni. E mellett a szokásos módon, az interneten keresztül a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is meg lehet váltani a belépőket, amelyek fele annyiba kerülnek, mint a tétmérkőzésekre. Elhelyezkedéstől függően a jegyek 2000, 3000, 4500, 6000 és 7500 forintért kaphatók. A vb-selejtezőkön bevezetett kedvezmények erre a mérkőzésre is érvényesek, vagyis a Szurkolói Klub tagjai további 15-25 százalékkal kedvezőbben juthatnak hozzá a belépőkhöz.

Szurkolói kártya nélkül továbbra is csak személyesen lehet jegyet vásárolni, kizárólag saját részre,

személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett, Budapesten a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express BOK Csarnokban található irodáiban, valamint a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein.

A MLSZ továbbra is hangsúlyozza, hogy a kényelmesebb bejutás érdekében a szurkolók belépőiket online, illetve elővételben váltsák meg, miként ezt megtette az a mintegy 10 ezer szurkoló, aki már rendelkezik jeggyel az összecsapásra.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!