Sport

2017.07.04. 18:56

Csak asszisztáltak a pazar eredményekhez

Nyíregyháza - Bakosi Péter és Szikszai Róbert is indult a Gyulai Memorialon, a székesfehérvári atlétikai sztárparádéban.

Nyíregyháza - Bakosi Péter és Szikszai Róbert is indult a Gyulai Memorialon, a székesfehérvári atlétikai sztárparádéban.

Kilencvennyolc világbajnoki és olimpiai érmes atléta indult a hétfőn és kedden rendezett Gyulai István Memorialon, vagyis a székesfehérvári nemzetközi versenyen. A sztárparádéban két nyíregyházi versenyző is helyet kapott.

A magasugrók viadalának jobb helyezéseibe nem tudott beleszólni Bakosi Péter, a versenyszám magyar indulója a 210 centiméteres kezdőmagasságon elsőre átjutott, de a 215 már nem sikerült neki.

Diszkoszvetésben mind a kilenc induló hatvan méter fölé jutott, így a kilencedikként zárt Szikszai Róbert is. A nyíregyháziak junior Európa-bajnok és U23-as Eb-bronzérmes versenyzője három sorozat után 61.56 méterrel állt, és 36 centivel lemaradt az előtte álló ciprusi Aposztolosz Parellisztől, így nem folytathatta tovább a nyolcas döntőben. A diszkoszvetést Kővágó Zoltán 65.67-tel nyerte, a harmadik magyar induló, Huszák János 62.06-tal hetedik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!