Sport

2017.08.22. 08:28

Dudás Zoltán az új naményi edző!

Vásárosnamény - A megyei első osztályú futballcsapatnak olyan mentalitású szakemberre van szüksége, mint Farkas Béla volt.

Vásárosnamény - A megyei első osztályú futballcsapatnak olyan mentalitású szakemberre van szüksége, mint Farkas Béla volt.

Labdarúgás. Az élet kegyetlen. A vásárosnaményiak még igazán fel sem dolgozták Farkas Béla halálát, ilyen rövid idő elteltével ez lehetetlen, de a gyász sem odázhat el bizonyos lépéseket. Bármennyire fájdalmas a tréner hiánya, a bajnokság nem áll meg... Így a megyei első osztályú futballcsapat vezetősége is dönteni kényszerült. A nyitófordulóban Dombrádon, majd a leveleki kupameccsen diadalmaskodó, a második fordulóban a Tarpa elleni beregi rangadót hazai pályán elbukott együttest Balogh Gyula játékos-edzőként irányította, hétfőtől azonban változott a stáb összetétele.

Dudás Zoltán ül ugyanis a kispadra, bár a mentalitását ismerve sokkal inkább a pálya széléről vezényli majd „fiait” a mérkőzések közben.

– Látható, hogy ennek a csapatnak olyan típusú edzőre van szüksége, mint Béla volt – fogalmazott a történtek kapcsán Filep Sándor, vásárosnaményi polgármester-egyesületi elnök. – Balogh Gyula nyilván megtett mindent, ettől függetlenül az elnökség úgy határozott, hogy Dudás Zoltánra bízza a szakmai munka irányítását, aki képes arra, hogy a szurkolói elvárásnak megfelelően szerepeljen az egyesület a folytatásban.

KM-KT


[related-post post_id="3577333"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!