Sport

2017.08.13. 08:44

Nyírbátori FC - Átjáróházzá vált a védelem

Nyírbátor - Nem tudta megoldani a védekezést a Nyírbátori FC, így vereséget szenvedett a labdarúgó NB III idénynyitóján.

Nyírbátor - Nem tudta megoldani a védekezést a Nyírbátori FC, így vereséget szenvedett a labdarúgó NB III idénynyitóján.

A szezonnyitó NB III-as bajnokin a Nyírbátori FC birtokolta többet a labdát, de a Balassagyarmat szerezte a gólokat. Nagyon jól szervezett védekezésből indulva, gyors kontratámadásokból sorra érte el góljait a hazai csapat, míg a bátoriak büntetőből sem tudtak betalálni: 1–0-s állásnál Kinczel Ervin tizenegyesét védte a kapus.

A 60. perc tájékán úgy látszott, hogy változhat a meccs menete, a vendégcsapat közelebb került ellenfeléhez, de megint sorra jöttek a gyarmati kontrák, amelyek szertefoszlatták a bátori reményeket. Összességében a szervezetten védekező és jól kontrázó újonccsapat teljesen megérdemelten tartotta otthon a három pontot, az NYFC gyatra helyzetkihasználásának és átjáróházzá vált védelmének köszönheti vereségét.

NB III: Keleti csoport, 1. forduló

Balassagyarmati VSE–Nyírbátori FC 4–2 (2–0)

Balassagyarmat, 800 néző, v.: Horváth M.

Balassagyarmat: Földi – Ficzere, Popovics B., Nagy G. (Jónás D., 63.), Illés T., Bonivárt, Bódis (Tihanyi, 60.), Magos, Erdei G., Molnár E. (Szita, 86.), Szandai. Edző: Kis Károly.

Nyírbátor: Vasas G. – Kinczel, Tóth M., Benkő B., Bagi Á., Fenyőfalvi, Reznek, Terdik (Roszel, 76.), Vámos M. (Nagy B., a szünetben), Pálinkás, Hornyák M. (Boros D., 89.). Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Bódis (10.), Molnár E. (20.), Magos (73.), Jónás D. (82.), illetve Hornyák M. (62.), Roszel (87.). Kiállítva: Ficzere (35.), illetve Pálinkás (mindkettő kakaskodásért, 35.). Jó: Erdei G., Szendai, Molnár E., Bódis, illetve Fenyőfalvi. (Tudósító: Janovics János)

Kis Károly: – Tudtuk, hogy nagyszerű csapat lesz az ellenfelünk, tudatosan adtuk át a területet, és nagyszerű közönségünk támogatásával teljesen megérdemelten nyertünk.

Ambrusz Árpád: – Sajnos ezen a mérkőzésen a védekezést nem tudtuk megoldani, négy gólt ajándékoztunk az ellenfelünknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!