Sport

2017.09.11. 14:32

Élénk dartsélet Záhonyban

Záhony - Tavasszal darts szakosztály alakult Záhonyban. A sportágat a ZVSC színeiben űzök azóta több versenyen indultak, illetve házigazdái voltak jónéhány eseménynek.

Záhony - Tavasszal darts szakosztály alakult Záhonyban. A sportágat a ZVSC színeiben űzök azóta több versenyen indultak, illetve házigazdái voltak jónéhány eseménynek. Legutóbb a nemzetközi Szent István vándorkupa csapatviadalnak adtak otthont a helyi művelődési központban. Az egész napos, színvonalas versenyre Erdélyből, Debrecenből és Nyíregyházáról érkeztek csapatok. A fárasztó de annál izgalmasabb nap végén a Marosvásárhelyi C.S.Helios örülhetett a győzelemnek, s őrizheti egy évig a kupát. Második helyen a Nyíregyházi DC, harmadikon a Nagyváradi DCO Oradea végzett, a hazai ZVSC ötödik lett.

A záhonyi dartsosok októberben Tiszavasváriban, decemberben Sárospatakon szerepelnek, szeptembertől pedig elindult a 2017/2018-as házi bajnokságuk, amelyre bárki nevezhet. A klub célja, hogy összefogja a Záhony-Kisvárda-Vásárosnamény háromszögben élő dartsot szeretőket, megadja a tagoknak és érdeklődőknek a gyakorlási, versenyzési feltételeket, bemutassa és megszerettesse ezt a remek sportot az arra kíváncsiakkal. Várják az érdeklődők jelentkezését a facebookon (ZVSC Darts Szakosztály), személyesen Záhonyban az Ászok Sörözőben/gyakorlás, edzés, házi versenyek helyszíne, vagy telefonon +36 70 226 8065 (Lakatos Zsolt), +36 30 949 0090 (Tóth Csaba).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!