Sport

2017.10.21. 17:24

Nyírbátori FC - Gyorsan jött a második gól az egyenlítésre

Nyírbátor - A nyírbátoriak biztosnak mondható győzelmet arattak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - A nyírbátoriak biztosnak mondható győzelmet arattak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Hazai mezőnyfölény jellemezte a szombati nyírbátori NB III-as mérkőzést, egy értékesített, jogos tizenegyessel és gyors félidővégi gólváltással. A kialakított helyzetek alapján megérdemelten vezetett a szünetben a Nyírbátor.

A második félidőre kiegyenlítődött a mezőnyfölény, a vendégek cseréikkel felpörgették a játékot, pontszerző szándékukat két kapufa is jelezte. A hazai győzelmet Roszel Róbert parádés alakítása, Kinczel Ervin centerezése és a jól érkező Szabó Roland biztosította be. Összességében magas színvonalú, küzdelmes mérkőzésen értékes három pontot gyűjtött be a nyírbátori csapat.

NB III: Keleti csoport, 11. forduló

Nyírbátori FC–Debreceni EAC

3–1 (2–1)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Horváth M.

Nyírbátor: Vasas G. – Reznek, Tóth M., Szabó R., Kinczel (Pálinkás, 86.), Benkő B., Boros D. (Roszel, 64.), Bernáth M. (Vámos M., 75.), Bagi Á., Mankó, Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

DEAC: Csúri – Nagy Z., Karikás, Ménes, Csörgő, Kincses D., Barabás Z. (Sütő, a szünetben), Katona T. (Kovács M., 68.), Sós D. (Madar Cs., 68.), Balogh K., Nagy D. Edző: Sáfár László.

Gól: Tóth M. (11-esből, 27.), Hornyák M. (44.), Szabó R. (80.), illetve Csörgő (43.). Jó: Tóth M., Reznek, Hornyák M., Szabó R., illetve Csörgő, Kincses D., Nagy D. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Kellemetlen ellenféllel szemben megfelelő hozzáállással értékes pontot szereztünk.

Sáfár László: – Az egyenlítésünket követően gyorsan kaptuk a második gólt, melyre szerkezetátalakítással reagáltunk, és ez jól is működött, hiszen helyzetek alakítottunk ki, és rúgtunk két kapufát, de ezért nem adnak pontokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!