Kosárlabda

2024.05.27. 14:18

Újabb fiatal játékossal hosszabbítottak a Cápák

A Hübner Nyíregyháza BS Nagy Simon, Magyari Kristóf és Bonifert Bendegúz után Glatz Soma szerződéshosszabbítását is bejelentette.

Glatz Soma (0) Nyíregyházán kezdi a következő idényt

Fotó: Sipeki Péter

A 20 éves játékos novemberben érkezett Nyíregyházára, a „fiatal percek” nagy részét Végső Bálinttal együtt töltötték be. November 18-ától a Cápák összes meccsén pályára lépett, az alapszakaszban a BKG elleni 14 pontos és 4 lepattanós produkciója volt a legjobb, a rájátszásban az MAFC idegenbeli legyőzéséből három hármassal vette ki a részét, míg a Vasas ellen 12 pontot és 3 lepattanót tett a közösbe. Az utolsó hét mérkőzésen 53%-os triplázással 4.7 pontot és 2.4 lepattanót átlagolt.

– A maradás mellett nagyrészt Merim Mehmedovic személye és a Nyíregyházán jellemző profi munka szólt – idézi a klub közösségi oldala Glatz Somát. – A csarnok felszereltsége és az ott dolgozó szakemberek sokat tudnak segíteni a fejlődésemben, számomra ez a legfontosabb szempont! Emellett a város nyugodt, barátságos, megszerettem!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában