Sport

2017.10.29. 16:03

Nyírbátori FC - Két pontot Erzsébeten hagytak a bátoriak

Nyírbátor - A hajráig vezetett az NB III-as szabolcsi csapat, de döntetlen lett a vége.

Nyírbátor - A hajráig vezetett az NB III-as szabolcsi csapat, de döntetlen lett a vége.

Az első félidőben kiegyenlített játékot hozott a nyírbátoriak vasárnapi, idegenben NB III-as meccse, a vendégek voltak veszélyesebbek, főként a jobb szélen futtatott támadásaik révén. A játékrész hajrájában Kinczel Ervin hagyta faképnél az erzsébetiek bal oldalát, beadását a jól érkező Hornyák Marcell a kapu jobb oldalába lőtte. Ezzel vezetett az NYFC.

A második félidőben már a Bátort segítette az erős szél, ennek megfelelően többet is birtokolta a labdát, veszélyesebb is volt ellenfelénél, de az adódó helyzeteket nem tudta kihasználni, míg a hazaiak a meccs vége előtt a semmiből jött góllal egyenlíteni tudtak. Kár volt ezért a figyelmetlenségért, mert két pontba került a Bátornak.

NB III: Keleti csoport, 12. forduló

ESMTK–Nyírbátori FC 1–1 (0–1)

Ady E. u., 200 néző, v.: Borbás.

ESMTK: Bonica – Privigyei, Tóbiás Zs., Bányai (Nádházi, 75.), Mohácsik, Boda J., Horváth L., Mészáros R., Soós B. (Slezák, a szünetben), Pölöskei P. (Nicsenko, 66.), Madarász. Edző: Turi Zoltán.

Nyírbátor: Vasas G. – Reznek (Pálinkás, 77.), Tóth M., Szabó R., Kinczel (Nagy B., 91.), Benkő B., Boros D., Bernáth M., Bagi Á. (Roszel, 59.), Mankó, Hornyák M. Edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Horváth L. (84.), illetve Hornyák M. (38.). Jó: Kinczel, Hornyák M. (Tudósító: Janovics János)

Ambrusz Árpád: – Rendkívül fegyelmezett játékkal rukkoltunk ki, de egy rövid figyelemkihagyás miatt újra kihagytunk két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!