Sport

2017.12.20. 08:36

Újra itt van az újfehértói nagycsapat

Újfehértó - A szabolcsi város színeit képviselő kempósok fényes sikerrel búcsúztak az évtől.

Újfehértó - A szabolcsi város színeit képviselő kempósok fényes sikerrel búcsúztak az évtől.

Az újfehértói Kempo HSE nyerte a 2. Hegyvidéki nyílt nemzetközi Kempo Kupa csapatversenyt –Budapesten. Ezzel a szabolcsi város harcosai megkoronázták idei teljesítményüket. A fővárosi eseményen, amely egyben országos bajnokság, 25 egyesület színeiben 150 versenyző indult.

Az újfehértóiak 18 fővel képviseltették magukat, akik 15 arany, 20 ezüst és 8 bronzérmet szereztek, így zártak összesítésben az élen, a csapatbajnoki címet is elhódították.

Az Újfehértói Kempo HSE versenyzői: Pásztor Ádám, Lovas László, Szabó Tibor Benedek, Kiss Krisztián László, Fazekas Marcell, Poroszlai János, Kriston Csaba, Kriston Ádám, Hajdu Márk, Hajdu Georgina, Gombás Dávid, Kola Balázs, Óhegyi Dávid, Papp Borisz, Tóth Sándor, Zilai Zétény, Sóvári János, Bódi Ivett. A torna legeredményesebb versenyzőjének Kriston Csaba bizonyult, mégpedig 3 arany és 2 ezüstérem begyűjtésével.

Az egyesület versenyzői 2017-ben 88 arany, 80 ezüst és 42 bronzérmet szereztek a hazai és nemzetközi viadalokon. Kiss Krisztián László: négy Világkupa győzelmet aratott, Pásztor Ádám és Lovas László egyaránt világbajnok lett, Szabó Tibor Benedek két világkupa sikert mutathat fel, emellett világbajnoki és két Európa-bajnoki címmel tette le névjegyét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!