Sport

2018.02.11. 10:43

Ez nem egy meccs a sok közül

Csenger - A csengeriek számára akár felsőházi rájátszást is érhet a Gyömrő elleni győzelem.

Csenger - A csengeriek számára akár felsőházi rájátszást is érhet a Gyömrő elleni győzelem.

Noha aligha ez a futsalmeccs a szezon csúcspontja, mégsem egy a sok közül a Csenger számára a hétfő esti (kezdés: 19 óra ) Gyömrő elleni hazai fellépés. Mert bár a vendégek tartósan berendezkedtek az alsóházban és már reményük sincs feljebb tornázni magukat, ugyanakkor a szatmáriak győzelem esetén szinte bizonyosan meghosszabbítják NB II.-es tagságukat. A felsőházi rájátszásban a tabella első hat helyezettje vehet részt, magyarán amely gárdák bekerülnek ebbe a körbe mentesülnek a kiesés elleni küzdelemtől. Nos, Szilágyi Sándor legénysége pillanatnyilag az ötödik pozíciót birtokolja, hét pont előnnyel a hetedik Kecskemét előtt. Noha a hirös városiak egy mérkőzéssel kevesebbet teljesítettek, tehát négy találkozó vár rájuk az alapszakaszban, míg a csengeriek csak háromszor játszanak, nehéz elképzelni, hogy fordulhat a kocka. Ha mégis, akkor a felek megérdemlik sorsukat. Ehhez annyit, hogy február 19-én, még lesz Kecskemét–Csenger derbi is...

Egy szó, mint száz, Pankotai Istvánéknak nyerni kell, hogy ne legyen szükség hátrafelé figyelgetni a táblázaton. Ami viszont nehezítő körülmény, továbbra is akadnak hiányzók, a megműtött Juhász Norberten kívül Rigó Attila és Mándi László is sérüléssel küszködik a házigazdák keretének tagjai közül.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!