Sport

2018.02.16. 07:27

Kilenc év után újra döntőben a Fatum!

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza és a Vasas női röplabdacsapata immár ötödször feszült egymásnak az aktuális évadban — a tét pedig ezúttal volt a legnagyobb.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza és a Vasas női röplabdacsapata immár ötödször feszült egymásnak az aktuális évadban — a tét pedig ezúttal volt a legnagyobb. A felek a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját vívták, amelynek első összecsapását 3:1-re nyerték a nyírségiek a Continental Arénában. A fővárosi találkozón két szett megnyerése garantálta a vendégek a fináléba jutását, akik alig háromnegyedóra leforgása alatt teljesítettük küldetésüket. Sőt, nem álltak meg itt, biztos, mai biztos kettős győzelemmel masíroztak a döntőbe. Oda, ahol utoljára 2009-ben „jártak”, legutóbb pedig két évvel korábban hódították el a serleget.

KM

Röplabda: Magyar Kupa, női

Elődöntő, visszavágó

Vasas–Fatum-Nyíregyháza 0:3 (-15, -15, -26)

Folyondár utca, 200 néző, v.: Mezőffy, Vári.

Nyíregyháza: G. Francesco, Matics, Villám L., Kalotai, Valdez, Kalicsanin. Csere: Tóth F. (liberó), Kotormán, Inneh-Varga, Rutarová, Szabó L., Kundrák. Edző: Horváth András.

Horváth András: – Nagyon örülünk a döntőbe jutásnak, ez egy álmunk volt, amit sikerült megvalósítani. Gratulálok az egész csapatnak és a teljes stábnak.

Továbbjutott: a Fatum, kettős győzelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!