Sport

2018.04.27. 09:21

Nyírbátori FC - Tállyával a pályán

Nyírbátor - A nyírbátoriak közvetlen riválist fogadnak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Nyírbátor - A nyírbátoriak közvetlen riválist fogadnak szombaton a labdarúgó NB III-ban.

Ki kell mondani: a bajnokságban hátralévő időben a kiesés ellen kell harcolnia a Nyírbátori FC-nek, amely az NB III-ban legutóbb március 17-én, Putnokon nyert (1–0), azóta két döntetlen mellett négy vereség a mérlege. Szombaton (kezdés 16.30-kor) az a Tállya látogat Bátorba, amely a 11. helyezett NYFC mögött áll két pozícióval és három ponttal lemaradva, de tavasszal kezd magára találni.

– Magunknak okoztuk a kialakult helyzetet, nekünk kell kimászni a gödörből – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – A mi helyzetünkben nincsenek könnyű mérkőzések, a mostani is nehéz lesz. Nekünk nem a Monort, hanem a Tállyát kell legyőznünk, közvetlen rivális érkezik hozzánk, igazi hatpontos mérkőzésre. Bízom a játékosaimban, akik nem felejtettek el futballozni, de az is kiderült az elmúlt hetekben, hogy sokkal nagyobb felelősségérzettel kell a pályára lépniük.

A bátori tréner ismét számíthat a múlt héten megbetegedő, és a legutóbbi mérkőzést kihagyó védőre, Fekete Tamásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!