Sport

2018.05.25. 08:29

Nyírbátori FC - Élveznék a kialakult helyzetet

Nyírbátor - Utolsó mérkőzését kiesés ellen küzdő csapat ellen játssza a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Nyírbátor - Utolsó mérkőzését kiesés ellen küzdő csapat ellen játssza a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Helyzetbe hozta magát a Nyírbátori FC NB III-as csapata azzal, hogy a múlt héten nyert (1–0) Gyöngyösön, és ezzel matematikailag is eldőlt, hogy megőrzi tagságát a harmadosztályban. Mivel az NYFC az utolsó fordulóban szabadnapos, a mostani bajnoki küzdelmektől már vasárnap (17.30), a Tiszafüred elleni hazai mérkőzésen búcsúzik.

– Eddig valamennyi meccsünknek nagy volt a téje, most, hogy elértük a célunkat, szeretnénk kiélvezni ezt a helyzetet, és felszabadultan futballozni – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – Ellenfelünk csak úgy maradhat benn, ha mindkét hátralévő mérkőzését megnyeri, úgyhogy számukra nagyon is van tét, nem amolyan tipikusan utolsó fordulós mérkőzés várható. Nekünk sem közömbös, hogy mit játszunk, hiszen hazai pályán tavasszal csak a Tállya elleni mérkőzésünket tudtuk megnyerni, és ezen a mérlegen javítani szeretnénk. Úgyhogy, aki pályára lép, annak nincs más dolga, mint megnyerni a mérkőzést...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!