Sport

2018.05.11. 09:16

Nyírbátori FC - Liza ellen is megmutathatják

Nyírbátor -A második helyezett fővárosiak ellen is minél jobb eredményre törekszik majd a Nyírbátor.

Nyírbátor -A második helyezett fővárosiak ellen is minél jobb eredményre törekszik majd a Nyírbátor.

A tabella második helyezettjét, az ESMTK-t fogadja szombaton (kezdés 17 órakor) a Nyírbátori FC. Az erzsébetiek (szurkolóiknak csak Liza) tabellán elfoglalt helyezése atombiztosnak tűnik, mert a bajnoki cím már eldőlt a Monor javára, a harmadik helyezett Tiszaújvárossal szemben pedig hat pont az előnye. Az őszi mérkőzésen a viharos szélben 1–1-re végeztek a csapatok úgy, hogy az NYFC közel járt az idegenbeli sikerhez.

– Felszabadult játékot várok a csapattól, mert igazán akkor tudunk jól futballozni, ha nem görcsölünk – mondta Ambrusz Árpád, a nyírbátoriak edzője. – Az utóbbi két meccsen hét gólt szereztünk, igaz kaptunk ötöt, ráadásul mindet úgy, hogy az ellenfélnek ajándékoztuk azokat. Nem szabad újra elkövetnünk az akkor előfordult hibákat, miközben azért nem lenne baj, ha a fegyelmezettség és a koncentráltság mellett az előrejátékunkban megmaradna a lendület és az ötlet. A második helyezése ellenére nem legyőzhetetlen ellenfél érkezik hozzánk, szeretnénk jó eredményt elérni az ESMTK ellen.

Bátori oldalon Müller Zsolt kisebb térd- és Mankó Dávid bokasérülése okoz problémát, az ő játékuk kérdésessé vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!