Sport

2018.05.18. 09:31

Teljes pünkösdi bevetésen

Csenger, Nyírbátor, Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj a csoportharmadik helyét, a Nyírbátor a feljutását teheti biztossá, a Csenger számára nincs különösebb tét a hétfői futsalmeccseken.

Csenger, Nyírbátor, Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj a csoportharmadik helyét, a Nyírbátor a feljutását teheti biztossá, a Csenger számára nincs különösebb tét a hétfői futsalmeccseken.

Eseménydús lesz a a pünkösdhétfő a futsalban, csapataink valamennyi fronton harcba szállnak.

Az NB I-ben utolsó hazai csoportmérkőzését játssza a Nyírgyulaj KSE, amely az A jelű kvintett utolsó helyén álló Ferencvárost fogadja – a szokás szerint a nyírbátori sportcsarnokban esedékes mérkőzés 18 órakor kezdődik. A jelenleg harmadik Gyulajt már nem érheti utol az utolsó fordulóban szabadnapos Fradi, így a nyírségiek számára az a tét, hogy megóvják pozíciójukat utolsó ellenfelekkel, a Debreceni EAC-cal szemben. A Fradi elleni mérkőzésen az egymeccses eltiltást kapott Faragó Lajos nem léphet pályára.

Az NB II felsőházi rájátszásában érintett Csenger Futsal az utolsó fordulót Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovaspark otthonában vívja. A szatmáriak számára haloványan él az esély, hogy a hatodikról az ötödik helyre lépnek elő, ehhez nyerni kell, és ha ez megtörténik, akkor az elsőség sorsába is beleszólnak, hiszen a Kincsem még a Keleti csoport bajnoki címéért áll versenyben a Csömörrel. A Pankotai István-Balogh Árpád edzőpáros a legutóbb kiállított Gaál Krisztiánra és az egyéb okok miatt hiányzó Bodó Richárdra nem számíthat.

A Nyírbátori SC pedig azért küzd, hogy jövőre NB II-es legyen. Az osztályozó első meccsén 3–1-es előnyt szereztek a bátoriak az FC Junior Sport ellen, a szegedi kézi- és kosárlabdacsapat otthonában, az Újszegedi Sportcsarnokban ezzel a kétgólos fórral kellene jól sáfárkodni a feljutás érdekében.

Ezek is érdekelhetik