Sport

2018.08.05. 17:58

Szeretnének dobogóra kerülni a kisvárdaiak

Kisvárda - Nagyon nehéz bajnokság elé nézünk – kezdte a szezon előtti villámértékelését Türk Ferenc, az NB.II-es kisvárdai férfi kézilabdacsapat edzője.

Kisvárda - Nagyon nehéz bajnokság elé nézünk – kezdte a szezon előtti villámértékelését Türk Ferenc, az NB.II-es kisvárdai férfi kézilabdacsapat edzője.

Jó hangulatban dolgoznak

– Az északi csoportból átkerült csapatok igazolásait látva, azt gondolom, nagy teljesítmény lesz dobogós helyre kerülni. Ennek tudatában már elkezdtük az edzéseket, szeretnénk minden héten felkészülési mérkőzéseket játszani. A csapaton belül jelentős változás nem történt, távozott Illés Tamás, aki Debrecenben folytatja, valamint Szabó András, aki elsősorban a munkára koncentrál a továbbiakban. Érkezett Illés Norbert Fehérgyarmatról, illetve az utánpótlásunkból szeretnénk kipróbálni néhány játékost. Ahogyan az előző évben, most is az a célunk, hogy felkerüljünk a dobogóra, és megszolgáljuk szurkolóink és támogatóink bizalmát. A játékosaink szinte egytől-egyig dolgoznak, ezért nem tudunk edzőtáborba menni vagy naponta több edzést tartani, így napi egy foglalkozással és heti egy mérkőzéssel készülünk a rajtra. Szeptember elsejére szervezünk egy tornát, melyre hazai NB II.-es és külföldi csapatot is meghívtunk. Eddig remek körülmények között és kifejezetten jó hangulatban dolgozunk, bízom benne, hogy ezzel megalapozzuk a jó bajnoki szereplésünket – tekintett előre Türk Ferenc vezetőedző.

TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!