Sport

2018.08.27. 11:33

Tornagyőzelem és két különdíj Nagybányáról

Kisvárda - Ez hibátlan volt. Szombaton a házigazda nagybányaiak ellen játszott a nemzetközi torna utolsó meccsét a Kisvárdai Master Good SE.

Kisvárda - Ez hibátlan volt. Szombaton a házigazda nagybányaiak ellen játszott a nemzetközi torna utolsó meccsét a Kisvárdai Master Good SE. Az élvonalbeli női pontvadászatra készülő várdaiak ezúttal is nyertek, így százszázalékos eredménnyel végeztek a torna élén. A Vlatko Djonovics dirigálta szabolcsiak győztek a román Gloria Bistrita (Beszterce) és a többszörös szlovák bajnok Iuventa Michalovce (Nagymihályi) ellen. A torna győztesnek járó serleg mellett két különdíjjal tértek haza a mieink, hiszen a torna gólkirálynője Aneta Benko volt míg a legjobb irányítónak Isabel Guialot szavazták meg a szakemberek.

Jegyzőkönyv

CS Minaur Baia Mare-Kisvárda Master Good SE 21-23 (9-14)

Nagybánya, 266 néző, v.: Chinde E., Apostu A. Kisvárda: Pásztor, Weronika (kapusok) – Horváth, Tomkovics, Katona, Mílosevics, Avdekova 3, Mihajlov., Rebicova, Dragut 2, Klikovac 3, Hakunova 1, Marincsák, Orbán 2, Benko 5, Milanovics 2, Tamires 3, Guialo 2. Edző: Vlatko Djonovics. Kiállítások: 2, illetve 12 perc. Hétméteresek: 2/0, illetve 4/4.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!