Sport

2018.09.04. 13:22

Győzelemmel kezdték a bajnokságot

Kisvárda - A védekezés rendben volt, de támadásban még javulni kell.

Kisvárda - A védekezés rendben volt, de támadásban még javulni kell.

Sikeresen mutatkozott be hazai közönség előtt a nyáron alaposan átalakult Kisvárda Master Good SE női kézilabdacsapata. Vasárnap délután egy gólszegény mérkőzésen múlták felül az élvonalba visszajutó Mosonmagyaróvár gárdáját. A mérkőzésről kérdeztük Vlatko Djonovicsot, a kisvárdaiak szakvezetőjét.

– Nagyon fontos, hogy az első hazai mérkőzésünket sikerült megnyernünk – kezdte a montenegrói tréner.

Kapusok kulcsszerepben

– A meccs előtt elmondtam lányaimnak, hogy a Mosonmagyaróvár annak ellenére, hogy most jutott vissza az élvonalba, nagyon komoly játékerőt képvisel. Kiemelkedően tette a dolgát a két kapus; nálunk Pásztor Bettina, a vendégeknél pedig Scholtz Andrea kulcsszerepet vállalt abban, hogy kevés találat született az összecsapáson. A védekezésünkkel elégedett vagyok, támadásban viszont van még hova fejlődnünk. Rengeteg ziccert dolgoztunk ki, de a befejezések nem mindig sikerültek. Természetesen ennél sokkal többet tudunk.

Fűtötte őket a bizonyítási vágy

– Úgy érzem, a lányok nagy nyomás alatt játszottak, hiszen ez volt az első fellépésünk és mindenkit fűtött a bizonyítási vágy. Remélem, hogy a jövőben mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobbak leszünk – bizakodott Vlatko Djonovics.

A találkozó után a hazaiak egyik legjobbja, Pásztor Bettina elmondta, hogy örül a győzelemnek és biztos benne, hogy ez óriási lökést ad majd a csapatnak a továbbiakban.

A Kisvárda Master Good SE a következő fordulóban szombaton lép pályára Székesfehérváron a Fehérvár KC ellen.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!