Sport

2018.09.11. 10:35

Kisvárda Master Good SE - Értékes egy pontba került az összpontosítás hiánya

Kisvárda - A végén kockáztatott a kisvárdai együttes, ám nem jött be a húzás a fehérváriak ellen.

Kisvárda - A végén kockáztatott a kisvárdai együttes, ám nem jött be a húzás a fehérváriak ellen.

Szombaton, a bajnokság második fordulójában egy végig kiélezett meccsen döntetlent játszott a Kisvárda Master Good SE Székesfehárváron. A mérkőzés után kérdeztük Vlatko Djonovicsot, a kisvárdaiak mesterét.

– Úgy gondolom, a találkozón igazságos eredmény született – kezdte a vezetőedző. – A második játékrészben három góllal is vezettünk, de nem voltunk elég koncentráltak ahhoz, hogy megnyerjük az összecsapást.

Folytatják a megkezdett utat

– Sajnálom, hogy a csapatomban volt olyan játékos, aki nem hajtotta végre a rábízott feladatokat, de ezt most megtanultuk és a következő mérkőzésre kijavítjuk. Az utolsó percben taktikát változtattunk, hét a hat ellen támadtunk, próbáltunk nyomást helyezni a hazai együttesre és eldönteni a mérkőzést, ez azonban sajnos nem sikerült – sajnálkozott a mon­tenegrói tréner.

Vesna Milanovics Litre elmondta, hogy szomorú a mérkőzés miatt, mert a második félidő nagy részében vezettek és mégsem tudtak nyerni.

– Keményen küzdöttünk, fontos volt számunkra a győzelem. Bízom a csapatban, folytatjuk a megkezdett utat, nekünk még idő kell, hogy minden a helyére kerüljön – fejezte be a beállós.

A mérkőzésen Marija Hakunova volt a vendégek legeredményesebb játékosa, aki szerint nem az a fontos, hogy ki szerzi a legtöbb gólt, mert ez csapatjáték.

– Nagyon fontos mérkőzés volt ez számunkra, sajnálom, hogy nem tudtunk nyerni –fűzte még hozzá bosszúsan az orosz játékos.

A Kisvárda Master Good SE legközelebb pénteken játszik, hazai pályán fogadja a Budaörsöt.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!