Sport

2018.09.26. 21:06

Villámgól döntött – megint kikapott a Szpari

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus újabb vereséget szenvedett a bajnokságban, ezúttal hazai pályán.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus újabb vereséget szenvedett a bajnokságban, ezúttal hazai pályán.

Egy hétközi fordulón könnyen előfordul, hogy a szurkoló nem ér oda a mérkőzés kezdetére, de aki a mellette ülővel beszélget is lemaradhat az első másodpercekről. Aki szerdán este így tett, biztosan lemaradt az első csákvári gólról, ami a tizenkilencedik másodperceben esett.

A vendégek ezt követően sem húzódtak vissza védekezni, sőt, türelmesen építgették a támadásaikat, hogy megszerezzék a második találatukat. Nyugodtan tehették ezt, a Szpari nem nagyon tudott közbeszólni. Az első igazi hazai helyzetet a 31. percben jegyezhettük fel Bakos távoli szabadrúgása révén, hat perccel később megint ő próbálkozott egy kapáslövéssel.

A fordulást követően is hasonló mederben folyt a meccs, ezt látva Bozsik József hármas cserével próbálta felrázni az övéit. Beállt Dragóner Filip, Rezes László, valamint Kártik Bálint, és bár több helyzete volt a Szparinak, mint az első játékrészben, különösen az utolsó percekben veszélyeztetett, végig hiányzott az átütőerő.

MK

Nyíregyháza Spartacus–Csákvár 0–1 (0–1)

Városi Stadion, 650 néző, v.: Takács T. (Buzás, Csatári)

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Rubus, Forró, Nagy T., Ötvös (Dragóner, 67.), Bakos (Kártik, 67.), Starosta, Daru, Gyurján (Rezes, 67.). Vezetőedző: Bozsik József.

Csákvár: Tóth B. – Baranyai, Dulló, Tamás N. (Falusy, 70.), Simon (Nagy Zs., 76.), Farkas A., Kiprich, Daróczi (Nándori, 70.), Mészáros D., Csilus Á., Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István.

Gól: Tamás N. (1.)

Percek, események

1. perc: a Spartacus kezdte a mérkőzést, ám labdát szerzett a Csákvár és egy bal oldalról érkező beadást Tamás Nándor közelről a kapuba lőtt, 0–1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!