Sport

2018.10.17. 11:55

Duatlonban is remekeltek

Nyíregyháza - A ViniBike triatlonozói érmeket hoztak haza a nágocsi bajnokságról.

Nyíregyháza - A ViniBike triatlonozói érmeket hoztak haza a nágocsi bajnokságról.

A közelmúltban a Somogy megye Tabi járásába tartozó Nágocs adott otthont a rövid távú duatlon országos bajnokságnak. A rövid távon az indulók 10 km futás után 40 kilométert bringáztak, majd 5 kilométeres futással zártak. A találkozóról nem hiányoztak a nyíregyházi ViniBike triatlonozói, s ha már ott voltak, akkor ki is tettek magukért.

Egyéniben is bajnoki cím

A korcsoportos csapatbajnokságban az egyéniben legjobban szereplő három versenyző eredményét számolták, ez alapján a szenioroknál (40–59 éveseknél) a ViniBike végzett az élen. A senior I.-ben (40–44 évesek) Csörgi Péter bajnoki címet szerzett, Kovács Szilárd pedig a negyedik helyen ért célba. A senior II.-ben (45–49 évesek) dr. Varga Zoltán a dobogó harmadik fokára állhatott, míg dr. Andrási Csaba a tizenegyedik helyen zárt.

A ViniBike triatlonozói az idei országos bajnokságokon tizenkilenc érmet szereztek, kilencet csapatban, tízet pedig egyéniben. Az egyesület tagjai amelyik bajnokságon elindultak, dobogóra is álltak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!