Sport

2018.12.17. 14:44

Szpari - A ráadásban egyenlítettek a mosoniak

Nyíregyháza - Egy ponttal zárta az idei sorozatot a Szpari, a játékosok már szabadságon vannak.

Nyíregyháza - Egy ponttal zárta az idei sorozatot a Szpari, a játékosok már szabadságon vannak.

Kék vonalak, narancssárga labda. A szombati havazás miatt így nézett ki vasárnap a stadion centerpályája. A Szpari idei utolsó bajnokiján a mosonmagyaróváriakat fogadta. Eltiltás és sérülések miatt igen fiatal volt a hazaiak kerete és a kezdője.

Fiatalok nagy napja

Utóbbiban kapott helyet Végshő Előd és bemutatkozhatott Kovács Norbert is. Helyzet volt itt, helyzet volt ott, ám a háló először az első félórához közeledve rezdült meg. Ekkor Kovács ugratta ki Dragóner Filipet, aki a hosszúba lőtt. Az első félidőben a csúszós játéktér miatt gyakorta voltak pontatlanok a passzok.

A második félidő nagy vendéghelyzettel kezdődött, a mosoniaknak később is volt nagy esélyük arra, hogy bevegyék a jól védő Jova Levente kapuját. A vendégek bátran támadtak, kinyíltak, így volt terület hazai kontrákra is. Kovács gólt szerezhetett volna első felnőtt meccsén, ám mire lövésre szánta volna magát, hátulról buktatták. Mindez a tizenhatoson belül történt, ám nem szólalt meg a játékvezető sípja. Aztán jött egy újabb fiatal Tangel László személyében, ő kétszer került helyzetbe, de nem sikerült a kapuba találnia.

Megvolt a záróvacsora

Úgy nézett ki, hogy nem kis szerencsével három ponttal gazdagodik a Szpari, ám a kilencvennegyedik percben egy kapu előtti kavarodás után egyenlítettek a vendégek. A mérkőzés után már meg is volt az évzáró vacsora, szabadságot kaptak a játékosok, majd januárban találkoznak.

ML


[related-post post_id="4082648"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!