Sport

2019.01.05. 20:57

Kisvárda Master Good SE - A huszadik percben mintha egy új mérkőzés kezdődött volna...

Kisvárda - Szombaton a bajnokság 11. fordulójában a Ferencváros vendégeként lépett pályára a Kisvárda NB. I-es gárdája.

Kisvárda - Szombaton a bajnokság 11. fordulójában a Ferencváros vendégeként lépett pályára a Kisvárda NB. I-es gárdája.

Ferencváros-Kisvárda Master Good SE 35-27 (19-12)

Budapest, 1200 néző, v.: Nagy, Túróczy.

Ferencváros: Bíró B. – Lukács 3 , Schatzl 4, Mészáros 2, Klivinyi 1, Márton 2, Pena 7, Klujber 4, Háfra 8, Faluvégi 1, Zsiborás 2, Kovacsics 1. Edző: Elek Gábor.

Kisvárda: Pásztor – Orbán 1. Klikovac, Guialo 3, Morena 8, Hakunova 2, Avdekova 1, Kordowiecka (kapus), Radojevics 6, Rebicová 1, Dragut 1, Benko 2, Tomkovics, Milosevics 1. Edző: Vlatko Djonovics

Két gyors Ferencvárossal találattal indult a találkozó, amelyet a vendégek gyorsan egalizáltak is. Innentől fej fej mellett haladtak a csapatok, gólra gól volt a válasz. A tizedik percben Guilo is beköszönt, amivel a vezetést is átvette a Kisvárda. Elek Gábor rögtön időt is kért, de ezt követően sem változott a játék képe, egyik csapat sem tudott nagyobb előnyt kiépíteni. A huszadik percben aztán mintha egy új mérkőzés kezdődött volna, a vendégek sorra hagyták ki helyzeteiket, a hazaiak meg szinte hiba nélkül játszottak és egyre növelték előnyüket. A Kisvárda majdnem tízperces gólcsendjét Milosevics találata törte meg, Schatzl a dudaszó pillanatában alakította ki a legnagyobb különbséget, így Hakunováék hét gólos hátránnyal vonultak az öltözőbe. Fordulás után tartotta előnyét Elek Gábor csapata, nem tudott faragni hátrányából a vendég gárda. A harmincnyolcadik percben Háfra Noémi találatával már tíz volt a két csapat között a különbség, a hazaiak még azt is megtehették, hogy újoncot avattak Zsiborás Luca személyében, a fiatal játékos két találattal hálálta meg a bizalmat. A végére kozmetikázott egy kicsit az eredményen Vlatko Djonovics csapata, de a találkozót a frissen igazolt Klujber Katrin időntúli hétméterese zárta le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!