Sport

2019.01.26. 13:31

NYKS - Nem az a meccs

Nyíregyháza - A juniorok csapata jobb eséllyel várja a hétvégét, mint a felnőtt.

Nyíregyháza - A juniorok csapata jobb eséllyel várja a hétvégét, mint a felnőtt.

A női amatőr NB I.-ben szereplő Nyíregyházi Kosársuli a tabella ötödik helyén hét győzelemmel álló ELTE-BEAC-ot fogadja vasárnap 17 órától.

– Maradjunk annyiban, próbálkozunk – mondta Farkasinszki Gyuláné, az NYKS edzője. – Ezek még mindig nem azok a meccsek, amiket mindképpen meg kell nyernünk. Meglátjuk, milyen csapattal jön a BEAC, az élvonalbeli együttesből öt-hat kosaras játszik vissza az amatőr gárdába. Mivel az első csapat szombaton játszik, vasárnap szabadok lesznek, valószínűleg jönnek is. Ők arra használják ezt a bajnokságot, hogy a sérülésből, betegségből visszatérőket itt készítsék fel. Nálunk Orsi még mindig, Fekete Dóra megint sérült. Dórinak az iskolában is meg kell felelnie, gyakorlatokat kell bemutatnia, nem bírta úgy a lába, ahogyan kellett volna. Meg is kell műteni, ebben a szezonban már szinte biztosan nem játszik.

Tartanák a helyezést

Az NYKS juniorjai jobban állnak a saját bajnokságukban, hétvégén ők is hazai pályán szerepelnek.

– A juniorok minden héten, így szombaton is játszanak, ezúttal az MTK ellen – folytatta a tréner. – A bajnokság második körében a középházban szereplünk. Ha megnyerjük a csoportot, akkor játszhatunk a nyolc közé kerülésért. Kettőből két győzelemmel állunk, ezt megpróbáljuk tartani.

- MK -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!