Sport

2019.03.31. 19:02

„A rúgd előre és fuss nevű játékban egy pont jött össze”

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 21. fordulója három, vasárnapi mérkőzéssel zárult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 21. fordulója három, vasárnapi mérkőzéssel zárult.

Ibrány–Mándok 2–0 (1–0)

Ibrány, 400 néző, v.: Hegedűs (Homonai, Goneth).

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Somogyi T. (Somogyi M.), Szabó (Haburcsák), Kovács (Vidoven), Jeddi, Farkas (Gergely), Pócsi. Edző: Kiss Tamás.

Mándok: Virágh – Kohutka, Ari (Győri), Dallos, Baglyos, Dávid (Bodnár), Szabó, Buda, Pallai, Vezhdel, Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Jó iramú mérkőzést játszott a hazai csapat, a szurkolók minden pillanatát élvezték.

Gól: Nagy, Somogyi M. Ifi: 2–1.

Kiss Tamás: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, minden játékosunk kihozta magából a maximumot. További sok sikert kívánok a Mándoknak!

Kiss Gábor: –Most nem szeretnék nyilatkozni, de később azért fogok.

Gyulaháza–Tiszakanyár 0–0

Gyulaháza, 150 néző, v.: Pethő (Papp, Jurkinya).

Gyulaháza: Bandor – Lakatos, Kovács, Bökönyi, Tóth, Bacsó, Tóth, Horváth, Éles, Kovács, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Tiszakanyár: Kanyári – Molnár, Matisz, Bodnár, Vicickó (Varga), Illés, Csáki, Nagy (Tóth), Soós, Jánvári, Rézinger (Dobrai). Játékos-edző: Csáki Róbert.

A hazaiak nem tudták megszerezni a nagyon fontos három pontot.

Ifi: 2–0.

Bardi Gábor: – Nem tudom elmarasztalni a csapatomat, mert küzdöttek, mentek becsülettel. Pici kis plusz kellett volna ahhoz, hogy meg tudjuk nyerni ezt a mérkőzést. Az első és a második félidőben is több helyzetet dolgoztunk ki, beszorítottuk a Tiszakanyárt a kapuja elé, de a szerencse nem állt mellénk.

Csáki Róbert: – A „rúgd előre és fuss” nevű játékban egy pont jött össze, de volt három-négy komolyabb lehetőségünk, amivel nem éltünk. Most ilyen passzban vagyunk. Gratulálok Varga Levente születéséhez, reméljük, neki nem lesz olyan száraz a torka, mint a csapaté. Az apukája érti, mire gondolok.

Balkány–Baktalórántháza 3–2 (0–1)

Balkány,300 néző, v.: Major (Veres, Szilágyi).

Balkány: Hegyes – Zagijev, Bátyi, Takács (Tóth), Kiss, Gelsi, Kállai, Potornai (Onisziko), Csehil, Ohár, Lakatos (Posta). Edző: Mirgai László.

Baktalórántháza: Borkó –Balogh, Ráti, Csordás, Kozma (Sitku), Toldi, Lakatos I., Fábri, Lakatos L., Hajdu (Nagy), Rakóczi. Edző: Gebri Pál.

A hazai csapat átaludta az első félidőt, de a másodikban odatette magát és megérdemelten nyert.

Gól: Ohár, Onisziko, Gelsi, ill. Ráti, Toldi (11-esből). Ifi: 1–8

Mirgai László: – Az első félidőben tompán kezdtünk, később eladtunk egy labdát, az ellenfél pedig szépen kijátszott minket és megszerezte a vezetést. Olyan nagy helyzeteket sajnos nem tudtunk kidolgozni, hiába nyomtunk. A második játékrészben aztán a cserék segítségével, illetve Kiss Roland szenzációs játékával a helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

Gebri Pál: – Alacsony színvonalú mérkőzésen szenvedtünk vereséget, de volt a pályán még valaki, aki ennél is gyengébb színvonalon működött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!