Sport

2019.03.01. 11:48

Nyíregyháza Blue Sharks - Könnyebb volt a vártnál

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Blue Sharks szerdai győzelméből a fiatalok is kivették a részüket.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Blue Sharks szerdai győzelméből a fiatalok is kivették a részüket.

– Nem olyan ritmusban nyitottuk a mérkőzést, ahogy szoktuk mostanában, azért is lehet ez, mert más felállásban, két fiatal magasemberrel kezdtünk – értékelte Siska János, a Cápák vezetőedzője a PVSK elleni 104–70-es győzelmet.

– Megbeszéltük meccs előtt, hogy a védekezésre fogunk nagy hangsúlyt fektetni, hiszen a támadással nincs probléma. Védekezésben folyamatosan fejlődni kell, ezért új dolgokat is gyakoroltunk. Hetven pontot kaptunk, ami elfogadható, és száz fölött dobtunk, ami azért különösen jó eredmény, mert Brúnó keveset játszott, és Geri sem volt még bevethető.

A régi formáját idézte

Bazsó Brúnó sérülés miatt töltött kevesebb időt a parketten, a kiscsatárnak a második negyedben fordult alá a bokája. Nagyjából ennyi negatívumot lehet említeni, több kiváló egyéni teljesítménynek és a 19 pontot, valamint 11 lepattanót szerzett Fazekas Csaba kiváló játékának tapsolhatott a nyíregyházi publikum.

– Fazekas egyre inkább visszanyeri a régi formáját, remélem, a továbbiakban is hasonló módon hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez – folytatta a tréner. – Mokánszki Mátéra is egyre jobban lehet számítani. Elosztottuk a játékperceket, senkit nem terheltünk túl. Azt mondtam a mérkőzés előtt, hogy a MAFC előtti három meccsünkből ez lehet a legnehezebb, ehhez képest könnyebben nyertünk, mint ahogy vártam.

A Blue Sharksra szombaton újabb bajnoki vár, a Békés vendégeként nyújthatja tovább a jelenleg hétmeccses veretlenségi sorozatát.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!