Sport

2019.03.10. 16:33

Nyíregyháza Spartacus - Három pont Csákvárról

Nyíregyháza - A Szpari nyolc minutum alatt már kétszer volt eredményes.

Nyíregyháza - A Szpari nyolc minutum alatt már kétszer volt eredményes.

Az erős szél percek alatt elrepített a csákvári csapat győzelmi reményeit vasárnap délután. A másodosztályú focibajnokságban a Nyíregyháza Spartacus nyolc minutum elteltével már két gólt is berámolt a vendéglátók kapujába. Előbb Hornyák Marcell, majd a kezdőben helyet kapó Roxin Ádám mattolta a csákvári cerberust. És nem állt le a vendégcsapat, ezt követően is jöttek a helyzetek, ám szünetig már több gól nem született. Közben azért Jova Leventének is akadt dolga, ám helyén volt a nyíregyháziak kapusa.

Szünet után az éppen Nyíregyházáról átigazolt Daru Bence fejesével indított Jova és nem unatkozott, mert rákapcsoltak a csákváriakk. Mezőnyfölénybe kerültek de nem sikerült szépíteniük, mert a Szpari stabilan védekezett. Aztán annyira támadott a csákvári csapat, hogy a hajrában beleléptek a harmadik vendéggólba, amelyet Kártik Bálint szerzett. Ezzel végérvényese el dőlt a három pont sora, amelyet megérdemelten szerzett meg a Szpari.

Csákvár-Nyíregyháza 0-3 (0-2)

Tersztyányszky Ödön Sportközpont, 300 néző, v.: Kovács (Huszár, Szabó )

Csákvár: Markek – Csilus Á., Kiprich , Csonka (Farkas A. 28.), Baranyai – Mészáros, Sándor Gy. – Skribek (Szabó, a szünetben), Simon, Deutsch – Daru (Baracskai 65.). Edző: Szijjártó István.

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Pejovics, Forró – Starosta (Nagy J., 89.) , Kártik, Gulyás M., Rokszin (Farkas, 76.) – Rezes (Kovács, 63.), Hornyák. Vezetőedző: Edző: Zoran Spisljak.

Gól: Hornyák (5.), Rokszin (8.), Kártik (88.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!