Szigetszentmiklós hírei

2011.03.23. 15:24

Útzár a HÉV átjáró felújítása miatt Szigetszentmiklóson

<p>A Ráckevei HÉV vonalán végzett karbantartási munkálatok alatt felújítják az Őz utcai HÉV átjárót is Szigetszentmiklóson.</p>

Szigetszentmiklóson felújítás miatt március 25-én 0 órától március 27-én 24 óráig az átjárót teljes szélességben lezárják. A korlátozás teljes időszaka alatt a Határ út Gyári út és a HÉV vágányok közötti szakasza zsákutcává válik, az Őz utca pedig a Csépi út felől lesz megközelíthető. A gyalogosok a munkaterület mellett folyamatosan átjuthatnak a vágányokon.

Szigetszentmiklóson a terelőútról tájékoztató táblákat helyeznek ki

A forgalomkorlátozás érinti a menetrend szerint közlekedő VOLÁNBUSZ járatok útvonalát is. Az átjáró teljes lezárása miatt a 681 valamint a 686 jelzésű autóbuszok az érintett időszakban terelő útvonalon, az Őz utca megállóhelypár érintése nélkül a Csépi úton át kényszerülnek közlekedni. A 685-ös autóbuszok egy része a Csépi úton található vasúti aluljáró alacsony magassága miatt a terelő úton nem járhat, ezért március 25-én bizonyos időpontokban a Nyárfa utcai megállóhelyen átszállással biztosítják a Bucka városrészben lakók utazását.

Forrás: lakihegyradio.hu



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!