SZON nyereményjáték

2015.11.09. 15:08

Öt szerencsést beültetünk az új Bond mozira!

A 007-es ismét helyre teszi a világ dolgait. Ha szeretne páros jegyet nyerni, ne késlekedjen regisztrálni játékunkra!

A 007-es ismét helyre teszi a világ dolgait. Ha szeretne páros jegyet nyerni, ne késlekedjen regisztrálni játékunkra!

Egy titokzatos múltbeli üzenet arra készteti a 007-es ügynököt (Daniel Craig), hogy a szabályokat megszegve magánakcióba kezdjen Mexikóvárosban. A hajsza során eljut Rómába, ahol megismerkedik a titokzatos és gyönyörű Lucia Sciarrával (Monica Bellucci), egy hírhedt bűnöző özvegyével. Miután Bond beférkőzik egy titkos találkozóra, felfedi egy velejéig romlott szervezet, a SPECTRE létezését.

Eközben Londonban Max Denbigh (Andrew Scott), a Nemzetbiztonsági Központ új igazgatója megkérdőjelezi Bond tetteit, amely veszélybe sodorja az M (Ralph Fiennes) által vezetett MI6 létezését is. Bond titokban beszervezi Moneypenny-t (Naomie Harris) és Q-t (Ben Whishaw), hogy segítsenek neki megtalálni Madeleine Swann-t (Léa Seydoux), az ügynök ősellenségének, Mr. White-nak (Jesper Christensen) a lányát, aki a SPECTRE elleni harc kulcsfigurája lehet. Egy rettegett bérgyilkos lányaként ő az egyetlen, aki úgy képes megérteni Bondot, mint senki más.

Ahogy a titkosügynök közelebb kerül a rejtély megoldásához, vérfagyasztó kapcsolatra bukkan önmaga és az általa keresett ellenség (Christoph Waltz) között.

Játékunk nyertesei:

Szalanicsné Zsuzsa - zsuzsaszalanics@...

Tóth Judit - jucus94@...

Rábai Éva - rabaiildiko@...

Vida Anikó - vidaaniko@...

Mátó Géza - geza_61@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!