SZON - PR cikk

2012.10.02. 09:05

Trendy Shopping - Tiniruhabörze az ősz és tél jegyében

2012. október. 06-án 9:00-órától újra megrendezik a Trendy Shopping Tiniruhabörzét a Buszacsában!

2012. október. 06-án 9:00-órától újra megrendezik a Trendy Shopping Tiniruhabörzét a Buszacsában!2012.október 6. 09:00-13:00-ig Nyíregyháza - Bujtosi Szabadidő Csarnok Asztaljegyváltás elővételben/infovonal:06 30 611 54 47

Nyakunkon az ősz,közeleg a tél, és a szezonális,divatos ruhaváltás sok családnál okozhat fejtörést,hogy miből? A fiatalok pedig nagyon tudnak egy-egy márkához hűen ragaszkodni,főleg,ha öltözködésről van szó. Tavaly indult útjára a tiniruhabörze,ahová főleg kiskamaszkortól kezdve várjuk a középiskolásokat,főiskolásokat,egyetemistákat és azokat a már dolgozó fiatalokat,akiknek szép számmal van otthon a szekrény mélyén divatos,fiatalos,márkás eladandó holmijuk, mint ruhák,cipők,táskák,sportszerek,bizsuk,egyéb kiegészítők,amik a divattal,öltözködéssel kapcsolatosak. Ők árusító asztaljegyet az infovonalon még tudnak váltani a szombati börzére.

A kilátogató fiatalok diákigazolvány felmutatásával INGYEN látogathatják a rendezvényt,ahol jobbnál-jobb,márkás cuccokat vehetnek bolti ár töredéke alatt. Jelen pillanatban ezen cuccok borsos áron kaphatóak az üzletekben. A ruhákat próbafülkében fel lehet próbálni.

A jó hangulatról dj. Fenyvesi gondoskodik az egész börze ideje alatt.

Lehet,hogy éppen a szülők noszogatására is szükség van,hogy a tinik elinduljanak egy ilyen börzén,viszont a végeredmény mindenképpen pozitív,hiszen ők is tudnak egy kis zsebpénzt kovácsolni a saját holmijaikból,a kilátogatók pedig sok-sok márkás holmi közül találnak pénztárcájuknak megfelelő darabokat.

Trendy Shopping - Tiniruhabörze az ősz és tél jegyében

2012.október 6. szombat 09:00-13:00-ig

Nyíregyháza - Bujtosi Szabadidő Csarnok

Asztaljegyváltás elővételben:06 30 611 54 47

Belépés diákkal: INGYENES

Felnőttbelépő:500,- Ft

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!