SZON - PR cikk

2013.04.25. 11:27

A Legendák újra találkoznak 2013. május 11-én, a Hungaroringen

 Jegyét most az Opel Csősz adja Önnek!

 Jegyét most az Opel Csősz adja Önnek!

 Az Opel Csősz tisztelettel meghívja Önt és kedves családját egy egyedülálló rendezvényre, mely a Legendák Találkozása fantázianevet kapta. A sikeres rendezvénysorozatnak köszönhetően 2011 óta immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hungaroringen.

A rendezvény mostanra a legnagyobb hazai autós és családi eseménnyé vált, mely egyaránt vonzza a leendő és már Opel tulajdonosokat, a kisgyermekes családokat, az autók és a rockzene szerelmeseit.

Regisztráljon a www.legendak.com oldalon, válassza Márkakereskedésünket (NYÍREGYHÁZA OPEL CSŐSZ Kosbor u. 2-4.), hozza be a kapott kódot és mi adjuk Önnek a jegyet!

Program ízelítő

- A közismert személyek, legendás autóversenyzők versenyeznek egymással

- A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete elhozza a Hungaroringre az országban található leggyorsabb, legerősebb privát tulajdonú Opeleket, melyek gyorsulási verseny keretében mérik össze tudásukat

- Az ORFK - OBB, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Közlekedéstudományi Intézet jóvoltából rendőrautók interaktív bemutatása

- A kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak is színes programmal készülnek a Legendák Találkozásán!

(Szörny Egyetemmel kapcsolatos játékok, természettudományos kísérletek, különféle méretű ugráló várak)

- A hölgyekre is tekintettel lesznek, míg férjeik az Opel újdonságainak bűvöletébe esnek, a hölgyeket a Syoss mesterfodrászai a hajápolás mellett professzionális sminkesek segítségével szépülhetnek tovább, sőt, tesztelhetik az idei nyár körömlakk trendjének színeit is.(Éva magazin, Triumph fürdőruha bemutató, Avon tanácsadás…)

Fellépők

- Irigy Hónaljmirigy

- Fluor Tomi

- Anti Fitness Club

- Children of Distance

- Istenes Bence - Südi Iringó a Szombat Esti Láz sztár párosa

- RTL Klub jóvoltából a Quantum XXL

- Alma Zenekar

Látogasson el Márkakereskedésünkbe, regisztráljon és jöjjön el 2013. május 11-én a Hungaroringre. Szórakozzunk együtt és töltsön el egy felejthetetlen napot egy nem mindennapi rendezvényen!

Regisztrációért és további részletekért keresse fel a www.legendak.com oldalt, vagy jöjjön el személyesen!

Opel Csősz 4400 Nyíregyháza, Kosbor u. 2-4. Tel.: +36 42 598 959    www.opelcsosz.hu www.mindenunkazauto.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában