SZON - PR cikk

2013.04.26. 13:30

Még több helyi terméket a Tescóba!

A Tesco, mint a hazai beszállítók legnagyobb partnere, olyan helyi vállalkozókat keres, akik eddig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak az áruházlánc országos partnerévé.

A Tesco, mint a hazai beszállítók legnagyobb partnere, olyan helyi vállalkozókat keres, akik eddig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak az áruházlánc országos partnerévé. A korábbi hat rendezvényünk után, ahol tizenkilenc megye cégei képviseltették magukat, most Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye kis- és középvállalkozásaival szeretnénk megismerkedni. A fórum keretében a potenciális beszállítók bemutathatják cégüket, termékeiket, és személyesen tárgyalhatnak az együttműködés lehetőségéről a Tesco vezetőivel.

A fogyasztói igényeket figyelembe véve a következő termékkategóriák előállítóit várjuk: csemegehús (felvágott, szalonna, szalámi stb.), tejtermék, pékáru, tésztafélék, alapvető élelmiszerek (konzervek, sütési segédanyagok), bor és más szeszes italok, valamint a helyi adottságokat és termelőbázist figyelembe véve, nyíregyházi fórumunkra a zöldség- és gyümölcstermelő vállalkozásokat is szívesen várjuk.

Tesco Regionális Beszállítói Fórum Nyíregyházán

2013. június 6.

Hotel Pagony, Nyíregyháza

(4400 Nyíregyháza, Újmajor)

Jelentkezési határidő: 2013. május 15.

A jelentkezési lap letölthető innen, illetve a Tesco honlapjáról:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában