SZON - PR cikk

2015.07.01. 13:49

Nyári robogás - sorsolás

Remek hangulatban zajlott a több mint egy hónapig tartó “<em>A szerencse két keréken érkezik</em>” játék szombati sorsolása.

Remek hangulatban zajlott a több mint egy hónapig tartó “A szerencse két keréken érkezik” játék szombati sorsolása.

A több millió Forint értékű nyereményekért május 19-től június 27-ig lehetett gyűjteni a sorsjegyeket, tétektől függően három szinten: sárga, zöld és piros színekben. A programok 18 órakor indultak, és az est egészében a Sunshine Rádió tudósította az eseményeket. Emellett nagyszerű étel-, és italkínálat is várta a nagy számban megjelent vendégeinket. Az est fénypontjaként a Piaggio robogó is kisorsolásra került, melynek Sebők György lett a nyertese, aki (a legkisebb téttel gyűjthető) sárga sorsjegy ellenében vihette el a fődíjat. Mindent egybevéve 2 millió Ft összértékű nyeremények kerültek kisorsolásra zsetonok és ticketek formájában, melyet több száz vendég kísért figyelemmel.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Ami a jövőt illeti: hamarosan újabb értékes nyereményeket és izgalmakat garantáló játékok következnek az Onyx Casino-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában