SZON - PR cikk

2016.12.06. 12:07

Megnyitja kapuit az ország egyetlen repülőgépalkatrész-gyára Nyírbátorban

<strong>December 8-án, csütörtökön megnyitja kapuit az érdeklődők, leendő munkatársak előtt Magyarország egyetlen repülőgép-alkatrészgyártó vállalata, a Diehl Aircabin Hungary. </strong>

December 8-án, csütörtökön megnyitja kapuit az érdeklődők, leendő munkatársak előtt Magyarország egyetlen repülőgép-alkatrészgyártó vállalata, a Diehl Aircabin Hungary.

Ezen a napon bárkinek lehetősége van arra, hogy szakértő vezetés mellett ismerje meg belülről is, hogyan készülnek Nyírbátorban többek között a világ legnagyobb utasszállító repülőgépei, az Airbusok alkatrészei.

A Diehl Aircabin Hungary munkatársai Magyarország egyetlen repülőgép-alkatrészgyártó vállalatánál utasszállító repülőgépek kabinegységeinek elemeit, valamint klímacsöveit készítik. A Diehlnél folyó alkotó munka elsősorban kézügyességet, odafigyelést, precizitást kíván, amihez a vállalat minden körülményt biztosít.

A Diehlnél nincsenek főnökök, csak vezetők, akik odafigyelnek a munkatársaik mindennapi igényeire, kéréseire. A vállalat minden gyártóegységében télen-nyáron 23 fok az állandó hőmérséklet, ami részben a munkatársak komfortérzete, részben pedig a repülőgépalkatrész-gyártáshoz használt speciális alapanyagok megmunkálása miatt fontos. A munkatársak biztonsága és az egészséges munkavégzés feltételeinek megteremtése a vállalat számára a legfontosabb prioritás, ennek megfelelően alakították ki a munkakörülményeket is.

A Diehl-nél dolgozó kollégák saját munkatempójukban, csendes, igényes, nyugodt munkakörnyezetben dolgoznak.

A folyamatos kiszállítás miatt három müszakban dolgoznak a munkatársaink, azonban a legtöbb hétvégéjük szabad. A munka-magánélet egyensúlyát és a kollégák kiegyensúlyozottságát szolgálja az is, hogy az ország egyetlen repülőgépalkatrész-gyártó vállalatánál hosszú távra tervezhetnek, a Diehl biztos munkahely. Emellett a legtöbb környékbeli településről ingyenes Diehl-buszjáratokkal utazhatnak, így nem kell a menetrendhez igazodni, és a közlekedés plusz költséget sem jelent. Ráadásul a Diehl-buszjáratok útvonalai folyamatosan bővülnek, legutóbb Nagyecsed irányában, ahonnan december  első napján indultak el a járatok.

 

HOGYAN LEHET BEKERÜLNI?

Gyere el a Diehl Nyílt Napjára: itt az üzemlátogatásokat követően azonnal jelentkezhetsz is. Jó, ha van nálad egy önéletrajz. Akinek például asztalos, karosszérialakatos, szobafestő, fodrász, műkörmös, manikűrös vagy varrónő végzettsége van, vagy egyszerűen csak jó a kézügyessége, nagy esélyekkel pályázik a vállalathoz.

Jelentkezhetsz e-mailben: [email protected] e-mail címre küldött levélben.

Postán: küldd a Nyírbátor, Ipari Park utca 9. címre.

De jelentkezhetsz az ingyenes hívható Diehl-vonalon is: hívd díjmentesen a 06/80 200-270-es telefonszámot.

 

DIEHL NYÍLT NAP

Időpont: 2016. december 8., 9:00-11:30

Helyszín: Diehl Aircabin Hungary, Nyírbátor, Ipari Park utca 9.

Érdeklődni és a Diehl Nyílt Napra jelentkezni az ingyenesen hívható 06-80/200-270 Diehl vonalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában