SZON - PR cikk

2019.03.13. 12:53

Nyíregyházán is bemutatkozik a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat

<strong>Pénzügyi döntés előtt áll és a megfontolt választáshoz hiteles, pártatlan tanácsra van szüksége? Fizetési nehézségekre keres megoldást vagy egyszerűen csak szeretne kiigazodni a pénzügyi útvesztőkben? Bármilyen pénzügyi témáról van szó, személyes segítség kérhető Nyíregyházán a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértőitől!</strong>

Pénzügyi döntés előtt áll és a megfontolt választáshoz hiteles, pártatlan tanácsra van szüksége? Fizetési nehézségekre keres megoldást vagy egyszerűen csak szeretne kiigazodni a pénzügyi útvesztőkben? Bármilyen pénzügyi témáról van szó, személyes segítség kérhető Nyíregyházán a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat szakértőitől!

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatot az MNB hozta létre azzal a céllal, hogy abban az esetben is lehetőség legyen személyes ügyintézésre, ha valaki a fővárostól távol él és nem áll módjában felkeresni az MNB ügyfélszolgálatát. A Nyíregyházán működő iroda üzemeltetését a pénzügyi intézményektől és szolgáltatóktól független Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete végzi. A tanácsadók járatosak a pénzügyi kérdések és problémák kezelésében, tudásukat és felkészültségüket oktatások és továbbképzések garantálják, amiről rendszeres vizsgákon kell számot adniuk. Az ingyenes tanácsadások alkalmával részletes tájékoztatást nyújtanak a különböző szolgáltatások jellemzőiről, az egyes konstrukciók előnyeiről és kockázatairól, értelmezik az egyedi szerződéseket, segítenek a hivatalos okmányok, kérelmek megfogalmazásában és benyújtásában, illetve a megfelelő fórumokhoz irányítják a panaszos ügyekkel hozzájuk fordulókat.

Az iroda már 2011 óta nyújt szolgáltatást természetes személy fogyasztók számára, akik pénzügyi vállalkozásokkal (bank, biztosító, befektetési vállalkozás, követeléskezelő, stb.), szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseik, vitás ügyeik esetén keresik fel az irodát. Tanácsadóink célja a tanácsadás révén a konkrét esetek hatékony és gyors megoldásában történő segédkezés.

A Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózatnak több megyeszékhelyen működik irodája, ezen túlmenően a nyíregyházi szakértők rendszeresen tartanak kihelyezett tanácsadásokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén belül Ibrányban, Nagykállóban, Tiszavasváriban és Újfehértón.

Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda – Nyíregyháza

Elérhetőségek:

Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2. II. em.

Telefon: +36 30 650 1029 (ügyfélfogadási időben!)

Ügyfélfogadás:

HÉTFŐ: 8:00-14:00

SZERDA: 10:00-16:00

CSÜTÖRTÖK: 8:00-14:00

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik