SZON - PR cikk

2019.03.25. 14:02

Új, modern üzemcsarnokkal bővült a RUMED Kft.

„Nagyot kell lépnünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a piac és a saját elvárásainknak.” A RUMED Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsődleges célja, hogy biztos háttérül szolgáljon a vevők számára. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően pedig gyors, hatékony és eredményes munkájukkal segítik a vásárlóikat.

„Nagyot kell lépnünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a piac és a saját elvárásainknak.” A RUMED Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsődleges célja, hogy biztos háttérül szolgáljon a vevők számára. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően pedig gyors, hatékony és eredményes munkájukkal segítik a vásárlóikat.

– Csapágyak és műszaki termékek kereskedelmével indítottuk el a működésünket 27 évvel ezelőtt – kezdte a cég sikertörténetét az ünnepélyes átadón Ruszki Péter ügyvezető. Az első igazán nagy lökést és iránymutatást 1994-ben az jelentette, amikor az SKF Zrt.-vel szerződött partnerek lettünk. Így megismertük, és sikeresen alkalmazzuk azokat a kereskedelmi és szolgáltatói értékeket és technikákat, amelyeket egy több mint száztíz éves, Magyarországon kilencven éve jelenlévő nemzetközi nagyvállalat biztosít számunkra.

A fejlődés éveiben a kereskedelmi tevékenységüket kiegészítették csapágyak élettartamának szakértői szintű diagnosztizálásával, amit nagyon gyorsan követett a gépek nagy pontosságú beállítása, a speciális csapágyak szerelése, és egyéb gépészeti, mechanikai javítások. Az évek során folyamatosan alkalmazzák az ipar által felkínált új műszaki megoldásokat a hatékony hibaelhárítás és a gépek üzembiztonságának növelése területén. Három évvel ezelőtt GINOP-támogatás felhasználásával plazmavágó gépet, és egyéb fémmegmunkáló eszközöket vásároltak, amelyek a kezdő lépést jelentették a gépgyártói tevékenység további bővítéséhez.

A fejlődés itt nem állhat meg!

– Szakembergárdánk és az eszközparkunk így már lehetőséget teremtett az egyedi gépek gyártására is, amelyet szeretnénk egyik meghatározó tevékenységgé fejleszteni üzemünkben. Szolgáltatói tevékenységünk fejlődését nagymértékben meghatározza Tanyi Gábor üzletágvezető kollégám szakmai munkája, rendkívüli teherbírása, és az ő általa irányított munkatársak sokéves tapasztalata és rendelkezésre állása.

A műszaki szolgáltatás sikeréhez hozzájárul a vállalkozásunk kereskedelmi és irodai dolgozóinak munkája, akik jelentős részt vállalnak a kereskedelmi alkatrészek biztosításában, és az adminisztrációs feladatok pontos és határidőre történő teljesítésében. Sok tényezőt fel lehet sorolni, amelyek egy vállalkozás értékét meghatározzák, de meggyőződésem, hogy a vállalkozásunk legnagyobb értékét a munkatársaink jelentik.

– A 2017 májusában beadott GINOP-pályázatunkat a Gazdasági Minisztérium újra alkalmasnak ítélte: és 45 millió forint vissza nem térítendő, továbbá 131 millió forint kedvezményes kamatozású hitelben részesültünk. A rendelkezésre álló forrásokat igyekeztünk a legjobb tudásunk szerint felhasználni, és megépíteni ezt a több mint 1500 m2 alapterületű, darupályával ellátott üzemcsarnokot és kiszolgáló létesítményeit, amelyben húsz főig tudunk megfelelő irodai és szociális feltételeket biztosítani a dolgozóinknak. A beruházás keretében új eszközöket is vásároltunk. Növeltük a lemezmegmunkálás és a forgácsolás eszközparkját CNC élhajlító- és esztergagépekkel, és fejlesztettük a rezgésdiagnosztikai eszközparkunkat az SKF legújabb rezgés-analizátorával és kiértékelő szoftverével. Ez a beruházás hosszú távon járul hozzá a megrendelők gyors és magas színvonalú kiszolgálásához, a megye ipari fejlődéséhez, munkavállalóik megélhetésének javításához és nem utolsó sorban a vállalkozás sikeres működéséhez.

Gépgyártó és Gépjavító üzem

4400 Nyíregyháza, Kerék utca

Hrsz: 28637/14

Telefon: 30/998-0522

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában