PR cikk

2019.11.19. 15:24

Kacsahús rendelés: nyerjünk az előkészítésen!

A kacsahús használata az egyik legjobb megoldás, ha emlékezetes, könnyű és aromás húsételt szeretnénk készíteni anélkül, hogy feleslegesen nehéz fogást kellene tálalnunk.

A kacsa az egyik legizgalmasabb alapanyag a szárnyas húsok közül. Megfelelő helyről beszerezni azonban nem egyszerű feladat.

Kacsahús: az elfelejtett ismerős

A kacsa évszázadokig hozzátartozott a baromfiudvarok látképéhez. Könnyen tartható, kis igényű, ráadásul szemet gyönyörködtető állatról van szó, a nagyüzemi csirketartás azonban sajnos kiszorította ezt az állatot az ünnepi asztalról. Pedig aki valaha kóstolt már kacsát, az biztosan emlékszik az élményre.

A kacsa magas zsírtartalmának és kellemesen vadas jellegű ízének köszönhetően ünnepélyes étel. Mivel jól bírja a sütést és nem szárad ki, mint a csirke, ezért nagyon sok sikerélményt tartogat a vele való munka. Mivel azonban mára a kevésbé ismert és keresett ételek közé tartozik, a megfelelő minőségű kacsahús beszerzése problémás lehet.

Kacsahús webáruház: ilyen is létezik!

A Matusz-Vad Webáruház felismerte ezt a problémát, így magas minőségű húsáruik között rengeteg igényes, kacsából készült termék is kapható. Nagy kincs a kínálatban található friss kacsamáj, amely akár töltelékként, akár pástétomként, akár sültként is megállja a helyét, a boltok polcain mégis csak túltartósított, sokszorosan feldolgozott formában találkozhatunk vele.

A Matusz-Vad Webáruház azt is céljául tűzte ki, hogy megfelelően előkészített termékekkel segítse a munkaerőhiánnyal küzdő vendéglátóipari egységek munkáját. A szépen bontott és előkészített húsok mellett kényszerkényelmi, alaposan előkészített termékeket is forgalmaznak, hogy levegyék a legmunkaigényesebb feladatok nehézségét az éttermek válláról.

Fontos a frissesség

A webáruházból beszerzett húsok azonos minőségűek. Az online rendelés nagy előnye nem csak az, hogy kényelmes a vásárló számára. A rendelés miatt a készletezés is sokkal egyszerűbb, így kifogástalan minőségű, friss hússal lehet kielégíteni a vásárlói igényeket.

A szárnyas húsok, így a kacsa esetében is nagyon fontos, hogy a lehető legfrissebben kerüljön feldolgozásra. Mivel ezt a húsárut méltatlanul kevesen keresik, ezért sok kereskedés nem is szereti bevállalni a nem tartósított és vákumcsomagolt hús tárolását, készleten tartását.

A megfelelő minőségű, friss és egészséges kacsahús a magyaros gasztronómia egyik legizgalamasabb és legtöbb sikerélményt adó eleme. Érdemes megismerkedni az elkészítésével és a variációival. Az őszi-téli ünnepkörök remek alkalmat adnak a hagyományok felelevenítésére. Jó étvágyat!

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában