SZON - Sport - Megye I.

2018.08.24. 09:41

"Az elmúlt hétvégéhez képest szerencsére már többen leszünk"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A hétvégét több mint a fél mezőny veretlenül várja, többen az első győzelmükre hajtanak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A hétvégét több mint a fél mezőny veretlenül várja, többen az első győzelmükre hajtanak.

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály harmadik fordulójában még három hibátlan, és további hat veretlen csapat van, a tabella alján hárman még pont nélkül állnak.

Ismét nyerhet az éllovas

A százszázalékosok, nevezetesen a listavezető Kisvárda Master Good II., a tőle csak rosszabb gólkülönbsége miatt lemaradó Nagyecsed és a Tiszakanyár is eddig még nyeretlen együttessel mérkőzik a harmadik fordulóban – előbbi a Csengerhez látogat, utóbbiak a kétpontos Nyírgyulajnál vendégeskednek, az ecsediek a két döntetlennel álló Gyulaházához utaznak.

Javításra készülők

A „szatmári rangadón” első győzelmére hajt a Fehérgyarmat és a Mátészalka is, a Balkány ugyanezt a jól teljesítő Ibrány ellen tehetné meg. Noha idegenben játszott még csak, így is veretlen a Baktalórántháza, amely a Vásárosnamény otthonában szerezne újabb pontokat. A Tarpa a sereghajtó Tiszavasvári vendégeként javítaná az előző fordulóbeli vereségét. Az első két fordulóban kétszer is csupán egy góllal kaptak ki a mándokiak, akik az előző héten nagy győzelmet arató Nagyhalász ellen csakis a három pontban gondolkodnak.

MK


Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 3. forduló (kezdés: 17, ifi: 15), szakvezetői várakozások

Szombat

Mátészalka (13.)-Fehérgyarmat (8.)

Marius Botan, mátészalkai edző: - Remélem, hogy össze tudjuk szedni magunkat a nagyecsedi mérkőzés után. Bízom benne, hogy hazai közönség előtt megszerezzük első győzelmünket.

Siti Ferenc, fehérgyarmati edző: - Igazi szatmári rangadó elé nézünk, bízom benne, hogy fel tudunk hozzá nőni. Ebben az esetben még az is előfordulhat, hogy pontokkal távozunk.

Vásárosnamény(12.)-Baktalórántháza (4.)

Dudás Zoltán, vásárosnaményi edző: - Egy olyan Baktalórántházát fogadunk, aki két idegenbeli mérkőzésén négy pontot szerzett. Nem hiszem, hogy magyarázkodnom kellene, hogy miért szeretnénk győzni, remélem játékosaink átérzik a mérkőzés súlyát és megszerezzük első győzelmünket.

Gebri Pál, baktalórántházi edző: - Egy újjáalakult nagyon jó csapat otthonában mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében.

Nyírgyulaj (9.)-Tiszakanyár (3.)

Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: - Nem igazán sikerült a rajtunk, ezért mindent el fogunk követni, hogy hazai pályán győzelmet ünnepelhessünk.

Csáki Róbert, tiszakanyári edző: - Az elmúlt hétvégéhez képest szerencsére már többen leszünk, amely a csapaton belül további versenyhelyzetet, nekem pedig több variációs lehetőséget biztosít. Ismét egy jó ellenféllel játszunk, akik önmagukhoz képest nem kezdték jól a bajnokságot, így biztos javítani szeretnének, de mi sem feltartott kezekkel fogunk pályára lépni.

Tiszavasvári (16.)-Tarpa (7.)

Nagy István, tiszavasvári edző: - Nehéz mérkőzés vár ránk, ahol egy bajszát megrángatott Tarpát fogadunk. A múlt heti első félidei játék biztató a jövőre nézve, ha pontot, pontokat akarunk szerezni, akkor ezt a teljesítményt állandósítanunk kell.

Márton István, tarpai edző:- Nem téveszt meg bennünket, hogy a hazaiak két vereséggel kezdték a bajnokságot, de a hétvégi fiaskót ki akarjuk javítani. Kizárólag a három ponttal lennénk elégedettek.

Vasárnap

Gyulaháza (11.)-Nagyecsed (2.)

Bardi Gábor, gyulaházi edző: - Az eddig megszerzett két bravúrpont akkor érne igazán valamit, ha hazai pályán is megszereznénk a győzelmet.

Ádámszki Róbert, nagyecsedi játékosedző:- Egy masszív csapathoz utazunk, aki hazai pályán mindenkire veszélyes. Ezt a reteszt kell valahogy feltörnünk, még a győzelmünk sem elképzelhetetlen.

Csenger (15.)-Kisvárda Master Good II. (1.)

Csík Tibor, csengeri edző: - Szeretnénk végre nyerni, hab lenne a tortán, ha gólt se kapnánk.

Erős Gábor, kisvárdai edző: - Célunk a megkezdett szép sorozat folytatása. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem lesz egyszerű a Csenger ellen.

Mándok (14.)-Nagyhalász (6.)

Kiss Gábor, mándoki edző: - Nem úgy sikerült a bajnoki rajtunk, ahogy terveztük, Hazai pályán viszont a masszív Nagyhalász ellen csak a győzelem az elfogadható.

Ludánszki István nagyhalászi játékosedző: - Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, a mándokiak erejét nem tükrözi a tabellán elfoglalt helyezésük. Koncentráltan és fegyelmezetten kell pályára lépnünk ahhoz, hogy ponttal, pontokkal térhessünk haza.

Ibrány (5.)-Balkány (10.)

Madalina György, ibrányi edző: - Jó formában játszottunk az elmúlt héten, aminek meg is lett az eredménye. Erre a jó formára ezen a héten is szükségünk lesz, mert egy hajtós, szervezett csapat ellen fogunk pályára lépni.

Obsitos Norbert, balkányi egyesületi elnök: - Az első két mérkőzésünkön mi voltunk az esélyesek, de sajnos rossz helyzetkihasználásunk miatt fontos pontokat veszítettünk. El kell ismerni, most az Ibrány az esélyes, de mindent megteszünk a tisztes helytállásért, aztán majd meglátjuk, ez mire lesz elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!