szon-sportoldal

2008.09.09. 14:17

Füstmentes nagy durranások

<p>Nyíregyháza - Decemberben lesz húsz esztendős a Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/fustmentes-nagy-durranasok/cn/szon-news-km_01-20080909-021436"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Miközben immár júniustól füstmentes a Bujtosi Szabadidő Csarnok és Megyei Sportintézet, a korántsem füstbe ment terveket taglalta Máthé Csaba igazgató a keddi sajtótájékoztatón.

Elmondta, hogy újításként októbertól üdülési csekket is elfogadnak, és később majd bankkártyával is lehet fizetni a rendezvényeikre. A sokak által áhított Tankcsapda-koncert sajátossága, hogy a debreceni együttes először lép fel a Buszacsában, eddig Nyíregyházán rendre másutt csaptak a húrok közé.

– A pénteki Tankcsapda-buli után 20-án, szombaton a K3-gála is csemegét kínál a küzdősport szerelmeseinek. A hó végén még a hagyományos kosárlabdatornának is otthont adunk – taglalta Máthé Csaba.

– Mindegyik programnak megvan a maga varázsa. A Feke Pál Band és a Társulat koncertje az István, a király rockopera kedvelőit vonzhatja. Különlegesnek ígérkezik a novemberi Ákos-koncert, a népszerű énekes tizenkét év után töltheti meg a csarnokot. Újra lesz teremkrossz, utána pedig a magyar-finn férfi kézilabda Eb-selejtező mérkőzést ajánlhatjuk a sportbarátok figyelmébe. December 12-én a Retro-fesztivált (ahol ott lesz Charlie, Somló Tamás, Marót Viki és a Nowa Kultúrzenekar, a Pa-Dö-Dö, Szikora Róbert és az R-GO gidák, valamint a Neoton sztárjai) pálinkabemutatóval kötjük egybe. A huszadik születésnap 17-én esedékes, az ünnepi hangulatot sportgálával szeretnénk fokozni.

A Buszacsa ünnepi programja

Szeptember 12.: Tankcsapda-koncert
Szeptember 20.: K3-gála
Szeptember 25-27.: Grand Trans Kupa kosárlabdatorna
Október 3.: Megyei Nyugdíjas Találkozó
Október 10.: Feke Pál Band és a Társulat koncertje
Október 12-13.: Autókiállítás
Október 14-16.: Pályaválasztási kiállítás
Október 19.: Bababörze
Október 26.: Asztalitenisznap Klampár Tiborral
November 14.: Téli gyermektalálkozó
November 17.: Ákos-koncert
November 22-23.: Teremkrossz
November 30.: Magyarország–Finnország férfi kézilabda Eb-selejtezõ
December 8.: Nyírsuli fociévzáró
December 12.: Retro-fesztivál
December 14.: Bohács-emléktorna
December 17.: Buszacsa-születésnap, megyei sportgála
December 20.: Lovagok tornája
December 27-29.: Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa
Január 1.: Újévi koncert

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!