szon-sportoldal

2008.09.20. 21:05

Második hely Iglóról

<p>A házigazda Spisska Nova Ves elleni mérkőzéssel zárta iglói szereplését a Marso-Vagép NYKK férfi kosárlabdacsapata.</p>

A szlovákiai felkészülési torna szombati összecsapásán a nyíregyháziak tetemes hátrányt szedtek össze az első negyedben, amit már a nagyszünetre ledolgoztak, majd magabiztosan nyerték az találkozót. Ezzel a cseh Kolin mögött a második helyen végzett  Kmézics Zoran együttese.

Mindeközben Sitku Ernő a válogatott színeiben Finnországban lépett fel, az Európa-bajnoki selejtező arról döntött, hogy sikerül-e elkerülni az alsóházi csatározásokat a rájátszásban. Nos, a mieink ugyanolyan 15 pontos vereséget szenvedtek, mint hazai pályán, a 88–73-as fiaskó azt jelenti, hogy a magyarok a csoport utolsó, ötödik helyén végeztek, így a rájátszásban a kiesés elkerülése ellen meccselnek. Sitku hét pontot szerzett az összecsapáson.

Marso-Vagép KÓNYKK–Spisska Nova Ves

Marso-Vagép NYKK–Spisska Nova Ves 74–63 (9–22, 25–7, 16–12, 24–22)

NYKK: Savic 3, Burton 17/6, Nagy K., Lekli 4, Jeleszijevics 11/3. Csere: Farkas A 13/3, Siska 11/9, Trivunovics 15, Wehner.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!