szon-sportoldal

2008.10.02. 09:08

Sós lesz-e a hab a tortán Fényeslitkén?

<p>Fényeslitke - A labdarúgó megyei másodosztály aktuális fordulójának egyok nagy kérdése. Sós lesz-e a hab a tortán Fényeslitkén, illetve folytatja-e szárnyalását az ugornyai csapat. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/szarnyalnak-de-meg-nem-repulnek/cn/szon-news-km_01-20081002-084123">A labdarúgó megyei I. osztály őszi programja letölthető <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Díjözön-csoport, 8. forduló

Tippel: Falatovics László, a Kölyök SC edzője.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Nyíribrony (6.)–Bököny (12.): – Ha az elmúlt mérkőzések sikerei és a gravitáció nem fordítottan aranyos, akkor nyer az Ibrony. De! A Bököny hat pontjából négyet idegenben szerzett.
Levelek (7.)–KM-Parker Máriapócs (6.): – A Leveleket megzavarta az első hely. Mióta a Kölyök SC-t megverte, azóta hullajtja a pontokat. Legyen ez intő jel minden csapat számára! A Máriapócs a pályán szerzett pontok alapján veretlenül az első. Attól függően, a hazaiak melyik arcukat mutatják, bármi lehet.
Gávavencsellő (15.)–Ófehértó (4.): – Az újonc lendületes játékával mindenkire veszélyes. Jó mérkőzés lesz, mert az Ófehértó rutinos, erős csapat.
Kálmánháza (10.)–Rakamaz (3.): – A szimpatikus hazaiaknak sokat segíthet a pálya a csoport egyik legjobbjával szemben.
Nyírlugos (9.)–Apagy (14.): – nem tudom, hogy a masszív lugosiak otthonában szerez-e pontot az Apagy, de ebben az évben nem lesznek kiesési gondjai.
Nyírgyulaj (1.)–Nyírmihálydi (1.): – A két élenálló csapat mérkőzésén nincs meglepetés, de papírforma sem. Szívesen megnézném a meccset.
Kállósemjén (8.)–Nyírvasvári (11.): – Két szimpatikus csapat közül a hazaiak mérlege jobb otthon. A vendékeké jobb idegenben. Hogy, mi lesz itt?
Kölyök SC (16.)–Nyírpazony (13.): – Utánpótlásnevelő egyesület vagyunk. A tizenöt-tizenhat éves gyerekeinknek ajándék ez az osztály! A csapat hozzáállásával és játékával (két hazai mérkőzést kivéve...) elégedett vagyok. Az eredményekkel nem. Ezen kell, és fogunk is változtatni!


Nyírségi Patyolat-csoport, 8. forduló

Tippel: Kelemen István, a Pap edzője.
Szombat (kezdés: 16.00). Komoró (13.)–Vaja (10.): – Jókor jött az ébresztő Komoróban, a soronkövetkező második hazai meccsükön is lelkesen kell focizniuk, csak így lehet „pontos” a játék is.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Pátroha (2.)–Rohod (15.): – Ha a múlt heti problémákat sikerült orvosolni, akkor sima hazai győzelem születik.
Petneháza (12.)–Anarcs (14.): – Mindkét csapat labdarúgói a leglelkesebbek közé tartoznak. Szurkolok a vendégeknek, óriási veszteség érné őket, ha Szántó Csaba távozna! Háromesélyes meccs.
Ajak (11.)–Kék (8.): – Mindkét fél remek teljesítményt nyújt az utóbbi hetekben, nem várok sok gólt, véleményem szerint a hazai pálya előnye dönt.
Jéke (7.)–Tiszamenti SE (4.): – A hazaiak úgy tűnik, tényleg nem tudnak repülni, a vendégek a múlt héten szárnyaltak, de ez még nem repülés... Gólgazdag mérkőzésen Tisza-parti győzelmet várok.
Újdombrád (9.)–Mezőladány (16.): – Az Újdombrád nagyon meggyőző teljesítményt nyújt odahaza, a múlt heti pokol után most jobban fog esni a győzteseknek járó taps.
Fényeslitke (5.)–Pusztadobos (1.): – Végy két rendkívül jó csapatot! Azokat egyenként, jól gyúrd össze, végül milyen lesz a hazai szurkolók szájíze? Az attól függ, Sós lesz-e a hab a tortán.
Pap (3.)–Dombrád (6.): – Szurkolók a vendég együttesnek, hiszen, ha jól tudom, bajnokságot akar nyerni. Ehhez a keret adott, a pontgyűjtés is elkezdődött, ami könnyen folytatódhat a jövő héten is.


Sandra Bútor-csoport, 9. forduló

Tippel: Schachinger Zsolt, az Ópályi edzője.
Szombat (kezdés: 16.00). Varsány-Gyüre (13.)–Nyírmeggyes (2.): – A hazaiak mindent megtesznek, hogy otthon tartsák a három pontot, de a jó erőkből álló Meggyes nyer.
Vámosoroszi (11.)–Tiszakóród (8.): – A hazai pálya előnye miatt, hazai győzelem! Igaz, nagyon nehéz lesz.
Nábrád (6.)–Nagydobos (12.): – Ha most Nagydoboson lenne a mérkőzés, a Dobos nyerne, de így otthon tartja a járom pontot a Nábrád.
Kölcse (14.)–Csenger (9.): – Hazai győzelem a fiatal, rutintalan vendégek ellen.
Kocsord (15.)–Tunyogmatolcs (3.): – A Tunyogomatolcs kihasználja az első félidő előnyét, a Kocsordnak már késő lesz.
Szatmárcseke (7.)–Porcsalma (5.): – A múlt heti kisiklás után a vendégek begyűjtik a kötelező három pontot.
Vasárnap (kezdés: 16.00). Tyukod (10.)–Nagyszekeres (4.): – Két rapszodikus teljesítményt nyújtó csapat – döntetlen.
Ópályi (17.)–Tisztaberek (16.): – Most vagy soha! Ha nem nyerünk, nagyon nehéz helyzetbe kerülünk, ezt elmondom a fiúknak a meccs előtt is az öltözőben.
Szabadnapos: Sonkád.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!