szon-sportoldal

2008.11.15. 09:10

Bakuban fog kupázni az NRK

<p>A második körbe léptek a női röplabda NB I. Liga Kiemelt-csoportjának csapatai. A Betonút-NRK ma este Miskolcon vendégszerepel.</p>

Mint ismeretes, az két együttes nyíregyházi találkozóját a hazaiak magabiztosan, szettvesztés nélkül hozták. Azóta eltelt pár hét, a nyírségiek legutóbb a Vasas ellen kupáztak, mégpedig nemzetközi szinten. Annak ellenére, hogy végül az angyalföldiek nyertek, a mieienk jutottak tovább.

- A szombat esti ellenfél a könnyebb falatok kategóriájába tartozik. ezzel természetesen nem akarom lebecsülni a miskolciakat, sőt minden elismerésem Torma Sanyié, aki a fiatalokból ügyes kis csapatot kovácsolt. Ezzel együtt nekünk áll a zászló és szeretnénk szettvesztés nélkül hozni a kötelezőt-summázott Kőhalmi Richárd, a Betonút-NRK másodedzője.

A nyíregyháziaknál nincs sérült, a klub anyagi helyzetéhez képest becsülettel készülnek a játékosok és minden bizonnyal szombaton is mindent megtesznek a győzelemért. ha másért nem, hát saját önbecsülésükért.

Aztán csörren a telefon a szerkesztőségben, és Ludvig Zsolt vezetőedző közölte a (jó) hírt!

- Luxemburgban megvolt a Challenge Kupa következő körének a sorsolása. Fortuna az Azerrail Bakuval hozott össze bennünket. Az első meccset Bakuban játsszuk december 9-11 között valamelyik nap, a visszavágó egy héttel később lesz Nyíregyházán. - közölte a hírt Ludvig Zsolt.

A mester azt is elmondta, hogy a csapat BL-résztvevő, az együttes adja az azeri válogatott gerincét és a klub főtámogatója az azeri vasúttársaság. A csapat sem könnyű, sőt kigfejezetten erős, ám az utazás sem lesz piskóta, hiszen a Kaszpi-tenger partján fekvő főváros több ezer kilométerre van Nyíregyházától, az utazás költségei pedig az egeket rúgják...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!