szon-sportoldal

2010.07.04. 16:13

Izgalmak a Foci Arénában

<p>Totókkal, játékokkal színesített közös világbajnoki meccsnézés.</p>

Van aki egyedül, csendben nézi szotyival, kólával. Van aki egyedül, de csipsszel ,sörrel és hangosan. vannak akik közösen ugyan, de halkan, szotyival és kólával. Mások közösen, szurkolva, sütéssel, itókákkal, amolyan vébé-partisan. A Csősz-Platán cégcsoport lehetőséget biztosított arra, hogy Foci Arénájában partenerei igazán a hangulatos körítés mellett élvezhessék a világbajnoki meccseket és drukkolhassanak kedvenceiknek. Pénteken második mellett az Inform Média dolgozói is ott lehettek a hangulatos világbajnoki partin.

KIhagyott tizenegyesek

A délután nyitány a brazilokért szorítókat alaposan elkedvetlenítette este pedig jött a drámai meccsen, amelyen a ghánaiak saját magukat büntették a hosszabbítás utolsó utáni percében Asahoam Gyan révén kihagyott büntetővel. A tizenegyespárbajban az afrikai játékosok, Mensah és Adiyiah két lépéses rúgása nem jött be, viszont az uruguayi Abreau „panyenkás” kisérlete sikeres volt, így az uruk jutottak a négy közé.

Így aztán este egy valóban izgalmas találkozót láthattunk, amely remekül zárt az egyébként is remek milliőjű meccsezést.

A pazar csülök, a fagyi és a hűsítő-frissítő italok mellett ajándékokból is bőven kijutott, hiszen totók várták az egybegyűlteket, volt dekázó- verseny sorfallal nehezített kiskapura lehetett rúgni, azaz a hangulat világbajnoki volt. Csak azok a szegény brazilok nem estek volna ki...

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!