szon-sportoldal

2010.07.13. 10:01

Markosékkal lehetnek markánsabbak a kemecseiek

<p>Kiünnepelték magukat a kemecseiek. Az NB III-as bajnokcsapat diadalmenetét megéneklő krónikások már a jövőbeni sikerekre hegyezik tollukat – mert a szakmai stáb a következő évadban is szeretne nagyot domborítani.</p>

Az csak természetes, hogy a gárdát az elmúlt évadban a csúcsra vezető Koskovits György marad az edző, aki a hét elején parancsolta először pályára a fiúkat.

Megkezdődött tehát a felkészülés, mégpedig négy olyan labdarúgó nélkül, akik tagjai voltak az első helyen záró együttesnek. Bagin Sándor ugyanis visszatér Tuzsérra, Ardelean Patrik a hírek szerint ugyancsak a Tisza-parti egyesülethez tart, Kovács István valószínűleg a Nagyhalász színeiben folytatja, míg Birovecz Jánost a Kótaj szólítja soraiba.

Szó se róla, a kemecseiek gyorsan lerendezték az erősítési hadműveletet. Emígyen megszerezték a Nyíregyháza Spartacus ifjú védőjét, Markos Jánost, ő kölcsönben érkezik a Koskovits-legénységhez. Az „osztálytárs” Balkánytól két támadót igazolt az egyesület, nevezetesen Puskást Dávidot és Szilágyi Zoltánt.

Kilencvenkilenc százalékban összeállt a játékoskeret

– Mondhatom, kilencvenkilenc százalékban összeállt a játékoskeret, amelyet úgy fogalmaznék, most már csak rendkívüli esetben bolygatjuk meg – közölte Kondor Lajos egyesületi elnök. – Valamennyi a csapathoz tartozó futballista aláírta az új idényre érvényes szerződését, ebből kiderülhet, a meghatározó emberekre kivétel nélkül számíthatunk ősszel is. Persze, korai lenne még a célokról beszélni, ezzel kapcsolatban egyelőre elég legyen annyi: szeretnénk továbbra is eredményesen szerepelni.

A Kemecse szombaton már edzőmeccsen játszik, amit jó néhány további fellépés követ a bajnoki nyitányig.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!