szon-sportoldal

2010.09.30. 13:53

Legendák előtt fognak focizni

<p>Szerdán ismét a Szpari színeiben lépett pályára Perényi Szabolcs Mihály, aki korábban már két esztendőt játszott a nyíregyháziaknál, tavaly télen igazolt el.</p>

A védővel 2013-ig szóló szerződést kötött a klub, akár már a hét végén pályára léphet. A szerdai, Kótaj elleni edzőmeccsen már játszhatott a legutóbbi, diósgyőri mérkőzésről sérülés miatt kimaradó Andorka, pihent viszont az egy bajnokiról szóló eltiltást kapott Lakatos.

A kótajiak ellen meccs után a csapat a Lugas étterem és szálló vendége volt, az üzemeltető Kerülő Mihály jóvoltából egy kellemes vacsorán vettek részt Bajzáték. Az ízletes és bőséges menüből hiányzott a töltött káposzta, talán nem véletlenül, mert legyenek káposztára éhesek. Zabosék, szombaton ugyanis a káposztájukról híres vecsésiek együttese látogat a Városi Stadionba.

Buzánszky és Grocsis

Szerdán Bodnár László is játszott egy félidőt a kótajiak ellen. A válogatott játékos még mindig klub nélkül van, a nyíregyháziakkal edz és játszik a felkészülési meccseken. Felmerült, hogy a Szpariban folytatja, a játékos hajlana is rá, hiszen számára fontos lenne a rendszeres tétmeccsezés, ám a klub és a menedzser még nem jutott egyezségre. A szombati mérkőzésnek egyébkén illusztris vendégei lesznek. A kertvárosi iskolába rendezendő villámtornára meghívták az Aranycsapat két legendáját, Grosics Gyulát és Buzánszky Jenőt, akik ezt követően megtekintik a Szpari-Vecsés NB II-es bajnokit is.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!