szon-sportoldal

2010.10.26. 10:13

A Loki-várás lázában égnek

<p>Jótékony célt is szolgál, aki kilátogat a Nagyecsed szerdai hazai Magyar Kupa-mérkőzésére, megveszi a belépőt és esetleg adakozik is a legjobb magyar csapat vendégjátéka apropóján.</p>

Félúton a vasárnapi Ferencváros és a pénteki Kaposvár elleni bajnoki között szerdán Nagyecseden lép fel a DVSC futballcsapata. A tét a Magyar Kupában – miként a szintén hazai pályán mérkőző Tiszakanyár és a Tiszabecs esetében – a legjobb tizenhat közé jutás, a nyolcaddöntős tagság kérdése egy mérkőzésen dől el. Hogy három nappal a Fradi-verés után és két nappal az újabb bajnoki előtt milyen kerettel látogat az NB III-as Nagyecsed otthonába a négy fronton (bajnoki, Magyar Kupa, Lugakupa és Szuperkupa) is címvédő, Európa-liga-résztvevő hajdúsági csapat, az csak sejthető, mindenesetre bármilyen összetételben van olyan erős a Loki, hogy esélyesebb legyen a győzelemre, mint az NB III. egyik élcsapata.

A segítség sem maradhat el

– Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a minden fronton címvédő magyar csapat lehet a vendégünk, nem túlzás, a sorsolás óta ennek a meccsnek a lázában égünk – mondta Feczkó Tamás, a nagyecsediek edzője. – Különösen, hogy ebben a sorozatban még nem játszhattunk hazai környezetben. Előre is köszönjük a Loki vezetőinek és játékosainak azt a gesztust, hogy nemcsak lemondanak a bevétel rájuk eső részéről, hanem meg is vásárolják a jegyeket, hiszen a mérkőzés bevételét jótékony célra fordítjuk, a tizenkilenc éves nagyecsedi asztaliteniszező, Tóth Attila csontvelő átültetésére gyűjtünk. Éppen ezért kérjük a meccsre kilátogató szurkolóinkat, hogy akinek módja van rá, a belépő megvásárlása mellett a kihelyezett urnákba elhelyezett adományokkal segítse a Tóth-családot. A meccsről szólva, reálisan látjuk az esélyeket, de sportemberek vagyunk, ezért mindent megteszünk a minél jobb eredmény eléréséért.

Csak a rend kedvéért: miként ebben a körben valamennyi meccsre, úgy a szabolcsi érdekeltségűekre is az vonatkozik, hogy amennyiben a kilencven perc döntetlennel érne véget úgy kétszer tizenöt perces hosszabbítás következik, ha ekkor sincs döntés, akkor pedig jöhetnek a tizenegyesek.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!